iPhone, radar ve kamera atlatıyor!iPhone ceza almanızı engelliyor. Adım adım anlatıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

aulu

Üye
Arkadaşlar bende yeni İPhone 3Gs aldım. App store den ilk yüklediğim Programlardan biri idi. Bazı arkadaşlarımız konunun 1 yıl önce açıldığını yazmış ama rağbet çok demekki ve sürekli güncelleniyor ki app store ye girmiş program. Ben kurdum ve denedim. Kameraları kesinlikle gösteriyor. Ancak bi konuda dikkat etmekte fayda var. Bizim radarlarımız genelde gezici. Sabit kameralara diyecek bir sözüm yok. Amam siz yinede gezici radarları unutmayın vede hız yapmayın.Kazasız belasız yolculuklar...

ariates

Üye
link nerde arkadaşlar

hkara01

Üye
Tşk

celal21d

celal21d

Üye
bence hız sevenker için çok ıdıal:)
bu guzel paylaşımın için teşekurler

berkay9090

Üye
Sahtekarlık yapmayın !... :nono:

Ne alaka sahtekarlık şimdi? Zaten kameralar konulduğu yerlerde ışıkların yanında sarı tabela bulunuyor yani devlet seni uyarıyor burada kamera var diye o zaman onlarda mı sahtekarlık yapıyor illegal yöntem değil ki...Sadece seni uyarıyor senin mantığa göre gidersek sabah kalkmak için kullandığın alarmda sahtekarlık kendin de kalkabilirsin :kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

Müzikleri önce itunes da müzik bölümüne atmalısınız sonra senkronize et dediginizde itunes üzerinde tanımlı tüm müzikler telefona geçer. Onun dısında oyun ve program yüklemeleri için kırılmış uygulamaları edinmek için telefonu kırmalısınız zaten kırmadıysanız, telefonun menüsündeki veya itunes daki app store kısmından, free uygulamaları çekebilir yada belli bir ücret karsılıgında satılan uygulamaları ücreti ödeyerek indirebilirsiniz.

Alıp telefonu kırma haa :kop: bu telefonu açma işlemini QuickPwn adlı programla yapabilirsin...

mylucky35

Üye
app store de var ordan indirip kulanabilrisiniz ücretsiz bir uygulama işe yarıyor bizat edenedi bölge izmir.

veysel93

Üye
arkadaşlar program doğrumu bilmem yükleyemedim ama verdiği trapster.com adlı site de radar lar hız tespit kameralarının yerlerı bulunuyor

ekemem

Üye
Yahu çok zor değil bunu anlamak. Sen radar gördüğünde işaretliyosun başkalrı kullanıyor, başkalrı gördüğünde işaretliyor sen kullanıyorsun. Arkadaş demiş ya sosyal paylaşım ağı gibi diye. İster kullan ister kullanma...

06koray58

Üye
Bİ KERE TELEFONUNZDA GPS OLSA DAHİ UZUN YOLDA GPS İ NERDEN BULACAKSIN?
KONTÖRÜM BOL DİYOSAN O AYRI TABİ O ZAMANDA ZATEN GPS E GEREK YOK.
YANİ BU PROGRAM BOŞ İŞ KISACASI...:d::vur:nono:

hayvan

hayvan

Üye
program bu uygulamayı kullanıp gördüklerini haritada işaretleme üzerine kurulu.push mail ile bütün kullanılacılara o bilgiler gönderiliyor.ben sürekli kullanıyorum.faydasını çok gördüm

rebellion_71

rebellion_71

Üye
arkadaşım güzel uygulama emeğine sağlık ama radarları kameraları arayacağımıza trafik kurallarına uysak daha iyi değilmi :nono:

crazyspym

Üye
uygulama internet kullanıyor

seyyah416

Üye
teşekkülere

by almira

Üye
tşkler kardeş

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
bunu ındırdık te uyelık nası olcak kardeş be yaw

nkayseri

Üye
programı kurdum i phone 4 de gerçekten çalışıyor kamera işareti ışık işaretleri gerçekten tam yerlerini gösteriyor bu telefona 2.280 tl para vermiştim dedim bu para verilirmi ama gerçekten verilirmiş :D

znoman

Üye
teşekkürler

nkayseri

Üye
ben iphon de kullandım n95de kullandım iphon gibi telefon yok ve radar programı doğrudur çalışıyor tam noktasıyla gösteriyor kameranın ve radarın nerde olduğunu..!!!! ikazda ediyor ben bu telefonların düşmesini bekliyorum ozaman alacam şuan çok para 1.600 TL üfff 500 e düştüğünde alalım gitsin :D

Üst Alt