iPhone, radar ve kamera atlatıyor!iPhone ceza almanızı engelliyor. Adım adım anlatıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

karasum54

Üye
bu Trapster program dogru calismiyor ama poi-warner süper calisiyor

oktay_64

Üye
öncelikle teşekkür ederim ancak App Store kayıt olamadım bu konuda bilgi verebilirmisiniz
[email protected]

3x3LaNs

Üye
ewet beyler sahane calisiyo bende madridteyim denedim sahane bisi :)) iphone ile : ))

plaridess

Üye
güzel çalışıor iphonede cokta kolay kullanımı tesekkurler

darülmendep

darülmendep

Üye
:d:d:d:d:d

balkiroral

balkiroral

Üye
Arkadaşlar resmi sitesinde download linkini bulamadım.Lütfen yardımcı olurmusunuz,

ısland

Üye
nokıa da hangi tellerde yarar nn 79 da çalışırmı

saltanat.35

Üye
arkadaşlar n95de oluyo mu acaba

lord67

lord67

Üye
Ya kardeşim ben nerde radar nerde kamera olduğunu bildikten sonra bu programa niye ihtiyaç duyayımki..
Diyelimki ben telefona A noktasında radar var diyerekten işaretliyecem ve ben arabayla oraya yaklaşırken tel. bana diyecekki radara yaklaşıyosun.Salakmıyız biz ya yerini zaten biliyosak buna ne gerek...

darkcomen

Üye
teşekkur ederız

erocano

erocano

Üye
SaoL =)

lazarussa

Üye
Tesekkurler, guzel bir uygulama gercekten.

mete karaboyun

Üye
jailbreak mı yapmam lazım olmuor bu

cuneytgundogdu

Üye
arkadasım burdan baska ıstanbul yok kurallara uyalım uymayanları uyaralım:nono::@

KaaN__61

Üye
walla bende beceremedim =)

rasim_64

Üye
slm arkadaşlar yeni iphone aldım ne müzik atabiliyorum ne oyun ne bi program bana yardımcı olun müzik atmaya başladığım da iphone da eşzamanlanıyor die bi yazı çıkıyor ne kadar beklersem bekliyim hiçbirşey olmuyor...

Ozan

Ozan

Admin
slm arkadaşlar yeni iphone aldım ne müzik atabiliyorum ne oyun ne bi program bana yardımcı olun müzik atmaya başladığım da iphone da eşzamanlanıyor die bi yazı çıkıyor ne kadar beklersem bekliyim hiçbirşey olmuyor...
Müzikleri önce itunes da müzik bölümüne atmalısınız sonra senkronize et dediginizde itunes üzerinde tanımlı tüm müzikler telefona geçer. Onun dısında oyun ve program yüklemeleri için kırılmış uygulamaları edinmek için telefonu kırmalısınız zaten kırmadıysanız, telefonun menüsündeki veya itunes daki app store kısmından, free uygulamaları çekebilir yada belli bir ücret karsılıgında satılan uygulamaları ücreti ödeyerek indirebilirsiniz.

batu496

Üye
beyler bu konu çok eskide kaldı artık igo yada tomtom gibi programlara ek çıktı ama yinede bu radar programları Türkiyede tam olarak çalışmıyor bunun nedenide Türkiye deki radarların gezici radar olması ekipler nereye tezgahı açarsa :D yurt dışı için güzel uygulama çünkü orda radar yerleri sabit yada kameralar oluyor.programda bakıp yolda radar yok diye basmayın zararlı çıkabilirsiniz :D

Godfather

Godfather

Üye
yaaaa bende istiyom :ehe symbian ı olsaymış keşke :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
1 yıl önce açılmış bu konuyu adamlar daha yeni kopyalamışlar ve başka sitelerde paylaşım yapıp Maxicepte konu açmışlar. Yuh artık....

Üst Alt