İphone oyunlarını symbian a çevirebilirmiyiz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
İphone oyunlarını symbian a çevirebilirmiyiz ??
arkadaşlar ben iphone oyunlarını symbian a çevirmek istiyorum telefonum sony ericsson vivaz yani ekran ve işlemci olarak iphone 3gs den daha yüksek kaldırma sorunu olmaz diye düşünüyorum yanlızca bi emulatör gibi bişey lazım yardımlarınızı bekliyorum

cptalperen

cptalperen

Üye
birincisi sony ericson symbian kullanmıyor diye biliyorum çünkü bende sony ericson kullandım yıllarca ikincisi böyle birşey çok zor :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Böle bişey olabilceğini sanmıyorum :hmmm

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
birincisi sony ericson symbian kullanmıyor diye biliyorum çünkü bende sony ericson kullandım yıllarca ikincisi böyle birşey çok zor :)
yok symbian s60 v5 var istersen araştır türkiyede pek bulunan bi telefon değil bendeki zaten yurtdışından geldi tek sorun ipa dan sis veya sisx e çevircek bi program lazım :)

cptalperen

cptalperen

Üye
yok symbian s60 v5 var istersen araştır türkiyede pek bulunan bi telefon değil bendeki zaten yurtdışından geldi tek sorun ipa dan sis veya sisx e çevircek bi program lazım :)

ha o zaman olabilirde dediğin pek mumkun değil ama aynı oyunun sis'ini bulabilme ihtimalin var :)

Revengeful

Emekli Yönetici
İmkansiz

cptalperen

cptalperen

Üye

" impossible is nothing " temel prensibimiz bu :D :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben iphone oyunlarını symbian a çevirmek istiyorum telefonum sony ericsson vivaz yani ekran ve işlemci olarak iphone 3gs den daha yüksek kaldırma sorunu olmaz diye düşünüyorum yanlızca bi emulatör gibi bişey lazım yardımlarınızı bekliyorum

sen istediğin oyunları söylersen onların sis ini bulma ihtimalimiz daha yüksek :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Evet sis'ini bulursun ama o kalitede bulamazsın :oke:

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
valla özellikle aradığım bi oyun yok aslında ama şu gameloftun yeni oyunlarını görünce ağzım sulandı :D mesela assasins creed hd , N.O.V.A bunlar vb oyunların aynı olupta sis olanı varsa çok iyi olur :)

cptalperen

cptalperen

Üye
valla özellikle aradığım bi oyun yok aslında ama şu gameloftun yeni oyunlarını görünce ağzım sulandı :D mesela assasins creed hd , N.O.V.A bunlar vb oyunların aynı olupta sis olanı varsa çok iyi olur :)

sitenin sybian forumunda bulabilrsin belki bi bakmayı dene

kol@j

kol@j

Üye
sen uygulamaları çevirmek için fazla uğraşma... ben zamanın da çok denedim...
sen ihtiyacın olan uygulamaları söyle telefonuna uygun birşeyler bulmaya çalışırız...

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
sen uygulamaları çevirmek için fazla uğraşma... ben zamanın da çok denedim...
sen ihtiyacın olan uygulamaları söyle telefonuna uygun birşeyler bulmaya çalışırız...
anladım şimdi bu N.O.V.A - Ultimate spiderman - Assasins creed diyim size ama spiderman ve assasins creed in diğer oyunlarını pek istemiyorum yani 3d oyun lazım N.O.V.A yerinede Toonwarz derseniz onuda çalıştıramadım bi türlü sertifika hatası felan dedi sertifika aldım signed yaptım yükledim ama açılmadı :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt