Haber iPhone modellerinin kullanımını gösteren grafik yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone modellerinin kullanımını gösteren grafik yayınlandı
İPhone modellerinin dünya genelindeki kullanıcı kitlesinin yüzdesini gösteren bir grafik yayınlandı.

Sunduğu modeller ile teknolojiye yön vermeyi başaran Apple, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği etkinlikle yeni iPhone modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Şimdiye kadar bir iPhone modelini satışa sunan Apple, kendine özgü bir müşteri kitlesi oluşturmayı başardı. Kendi geliştirdiği işletim sistemini yine kendi geliştirdiği cihazlarda kullanan Apple, tanıtımını gerçekleştirdiği yeni iPhone modellerini yakında satışa sunmaya hazırlanıyor. Donanım açısından yeniliklere sahip iPhone 6S, tasarım açısından pek fazla bir farklılık göstermemiş. Yakında satışa sunulacak olan iPhone 6S sunulduğu ön siparişlerde iyi bir rakama ulaşmış durumda. Yeni iPhone modellerinin çıkışına az bir zaman kala Apple’ın şimdiye kadar piyasaya sunduğu iPhone modellerinin dünya genelinde ne kadar kullanıcısının olduğunu gösteren bir grafik yayınlandı.

Localytics tarafından yayınlanan grafikte dünya genelinde hangi iPhone modelinin ne kadar kullanıcısı olduğu gösterilmiş. Yayınlanan grafiğe baktığımızda iPhone 6 akıllı telefonun oldukça büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu görüyoruz. Kullanım oranı yüksek olan ikinci iPhone modeli olarak iPhone 5S’i görüyoruz. Grafikte dikkat çeken diğer bir değer ise yaklaşık 6 yıllık bir geçmişe sahip iPhone 4’ün hala yüzde 5.3’lük bir kullanıcısının olduğu görülüyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...imini-gosteren-grafik-yayinlandi-h206432.html

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
%5.3 lük payda olduğumdan memnunum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
BRKTNL

BRKTNL

Üye
4S'den sonra ekran hacmi büyümeye başlamış ama 6 Plus çizgiyi bozmuş yahu

Rygebin

Rygebin

Üye
6 Plus tan çok şey beklerdim kötü olmuş . İphone isteyenler küçük ekran seviyor demek ki :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
6 plus niye çok az :)
keşke fiyatı daha az olsa da ben de 23,7 lik gruba girsem ama olmayacak :stres:

BRKTNL

BRKTNL

Üye
6 Plus tan çok şey beklerdim kötü olmuş . İphone isteyenler küçük ekran seviyor demek ki :)
iPhone'un o kendine has tasarımı bozduğundan Plus, diğerlerinin yanında çok yabancı kalmış. Küçük ekran sevme kısmını bilemem. 6 pek ala iyi mesela.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Samsung'un da böyle pastası var mi :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
yaytas

yaytas

Üye
bu dilim de yer almıyorum ama mutluyum