iPhone kullanıcıları daha büyük ekran ve daha etkileyici özellikler istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iPhone kullanıcıları daha büyük ekran ve daha etkileyici özellikler istiyor
Apple, teknoloji dünyasında fırtına gibi esen bir firma ve sunduğu iPhone akıllı telefon modelleri firmanın en büyük gelir kalemi olmakta. Cupertino merkezli firma, şu anda dünyanın en değerli şirketi ve markası unvanlarını da elinde tutarken, her sene yeni modeller sunmaya da devam etmekte.



Geçtiğimiz sene içerisinde firma Mart ayında iPhone SE akıllı telefonunu ve iPad Pro 9.7 tablet modelini sunmuş ve ayrıca Eylül ayında da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile karşımıza gelmişti.

Cowen & Co. adındaki bir ABD merkezli güvenlik şirketi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, iPhone kullanıcıları eskisine göre artık daha büyük ekranlara yönelmiş durumdalar. Bir süredir firma, 4", 4.7" ve 5.5" ekrana sahip modeller sunuyor ve günden güne de teknoloji meraklıları daha büyük ekrana doğru kayıyor.

Cowen, Apple'ın 2017 mali yılı ilk çeyrek sonuçlarında sattığı 58.5 milyon iPhone modelinin yaklaşık %40'lık oranının iPhone 7 Plus'ın oluşturduğunu belirtiyor. Bir önceki sene ile kıyasladığımızda, aynı koşullar için iPhone 6S Plus ise %23 oranına hakimdi.

Bu da firmanın ilerleyen dönemde daha büyük ekranlara yönelebileceği anlamına geliyor. Firmanın artık 4" ekranlı iPhone modeli sunmayacağı kaydedilirken, bakalım ilerleyen dönemde OLED ekranların kullanılmaya başlanması ile nasıl bir durum ortaya çıkacak.

Ayrıca kullanıcıları daha yeni ve etkileyici özellikleri de iPhone modellerinde görmek istediklerini belirtelim.
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sen istiyor donanım özellik ???
Her özellik yeni bir kazık.
Temsili yeni kazık pardon iPhoneler
 


Üst Alt