PriZm Üye enterneoll' Alıntı: Her markada olabilir ama iphoneda daha sık oluyor !!!!!! Genişletmek için tıkla ... Bende bunu demeye çalıştım ama sopa yemediğim kaldı herhalde
enterneoll' Alıntı: Her markada olabilir ama iphoneda daha sık oluyor !!!!!! Genişletmek için tıkla ... Bende bunu demeye çalıştım ama sopa yemediğim kaldı herhalde
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bende bunu demeye çalıştım ama sopa yemediğim kaldı herhalde Genişletmek için tıkla ... Cikarilmaz batarya old. Icin olabilir belki
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bende bunu demeye çalıştım ama sopa yemediğim kaldı herhalde Genişletmek için tıkla ... Cikarilmaz batarya old. Icin olabilir belki
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bende bunu demeye çalıştım ama sopa yemediğim kaldı herhalde Genişletmek için tıkla ... Senmisin İphone'a laf eden
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bende bunu demeye çalıştım ama sopa yemediğim kaldı herhalde Genişletmek için tıkla ... Senmisin İphone'a laf eden
MrExpert Üye He he Zaten her yıl 4-5 kişi iphone yüzünden ölüyor dimi tabi yanar bunlar kusursuz değillerki sonuçta elektronik bir alet.
He he Zaten her yıl 4-5 kişi iphone yüzünden ölüyor dimi tabi yanar bunlar kusursuz değillerki sonuçta elektronik bir alet.
alenkolik Üye Konu Sahibi MrExpert' Alıntı: He he Zaten her yıl 4-5 kişi iphone yüzünden ölüyor dimi . Genişletmek için tıkla ... Hacı ne yaptin sende yaw
MrExpert' Alıntı: He he Zaten her yıl 4-5 kişi iphone yüzünden ölüyor dimi . Genişletmek için tıkla ... Hacı ne yaptin sende yaw
reisati34 Üye Iphone almaktan tırstım sımdı - - - Eklendi - - - Bu komık ısaretlerı nasıl yapıyonuz yaw
alenkolik Üye Konu Sahibi WhereIsMyMind' Alıntı: En çok çamur neden apple'a atılıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Meyve veren ağacı tasliyorlar mı dersin :
WhereIsMyMind' Alıntı: En çok çamur neden apple'a atılıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Meyve veren ağacı tasliyorlar mı dersin :
MrExpert Üye fk555897' Alıntı: Benim babam 5 senedir aynı iPhone u kullanıyor en ufak bir sorunu yok Genişletmek için tıkla ... Örnek insan :
fk555897' Alıntı: Benim babam 5 senedir aynı iPhone u kullanıyor en ufak bir sorunu yok Genişletmek için tıkla ... Örnek insan :