iPhone Jailbreak'te son durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone Jailbreak'te son durum

Apple bu son hamlesinde başarılı olursa, iPhone'unu kırdıranlar için sonun başlangıcı geldi demektir.

Bildiğiniz gibi Birleşik Devletler Hükümeti Telif Hakları Kongresi, Jailbreak'i yasal kılmış ve cihazların tamamen açılarak kullanılmasına izin vermişti. Ancak Apple bu kararın üzerine gidiyor ve federal mahkemeye bu kararın tersine çevrilmesi için başvuruyor.

Jailbreak sayesinde iPhone'larda Apple'ın izin vermediği işlemler yapılabiliyor, uygulamalar yüklenebiliyordu. NBC News'in haberine göre, Apple Temmuz ayında verilmiş bu kararı geri çevirmek istiyor. Savunmasını ise şu şekilde yapıyor; "Şu anki jailbreak teknolojileri işletim sistemine ve telifleri alınmış ürünlere izinsiz yükleme yapılması için kullanıyor ve sonuç olarak, bu programların telif haklarını ihlal etmiş oluyor."

Apple doğru bir noktaya değinmiş olsa da, telefonunu kırdıran herkes bu işlemi korsan uygulama kullanmak için yapmıyor.​

• Beğen
Tepkiler: seklimiz_yeter ve Kobra_FighterTR

batuone

Üye
:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlla engelleyecekler ya..

batuone

Üye
bu adamlara bişey diyecemde sonra uyarı alırım :)

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Jailbreak engellenirse cihazlarının satilabilecegini sanıyorlar galiba..

Mert

Mert

Üye
Jb yasa dışı belirlenirse kırdırılan cihazlara ne olur?

bejum3

bejum3

Üye
hic birsey yapamazlar hepsi politik laflardan oteye gitmez. hele bir jailbreka iptal etsin bakin satislari nasil duruyor

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İflas ederler :D

kutluay5

kutluay5

Üye
edildiği gün haber verin de hemen restore edelim normale :P :D jailbreak yasaklandığı anda satışlar öyle bi azalır ki apple uygulamaları bedava vermeye başlar :D

Uruloki

Uruloki

Üye
bir şey sorucam bir yerdenden duydum daldım sizin foruma jailbreak yapılan cihazlarda kasma oluyor filan diyorlar doğru mu ve siz jailbreak yapınca neler değişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt