Hasand. Üye MaxipmaN' Alıntı: 3gsde denedim 1500ghz oldu teşekkürler. konuda ne link ne resim kalmış millet ne yazsın ki buraya. Genişletmek için tıkla ... Cidden işe yarıyor mu ?
MaxipmaN' Alıntı: 3gsde denedim 1500ghz oldu teşekkürler. konuda ne link ne resim kalmış millet ne yazsın ki buraya. Genişletmek için tıkla ... Cidden işe yarıyor mu ?
MaxipmaN Üye Hasand.' Alıntı: Cidden işe yarıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... linkler çalışmıyo ki
edim1979 Üye Konu Sahibi edim1979' Alıntı: KONUYU AÇTIGIM TARİH 2011 ŞUBAT..KONUYA BAKTIGIM TARİH 2015 TEMMUZ ..PROGRAMIN TARTIŞILMA SÜRESİ 4 SENE 5AY ZANNEDİYORUM BEN ÖLÜNCE VE ÖLDÜKTEN SONRADA BU KONU TARTIŞILACAK TABİKİ FORUMUNDA ÖMRÜ YETERSE Genişletmek için tıkla ... YIL 2021 .HAZİRAN HALA BURDAMISINIZ
edim1979' Alıntı: KONUYU AÇTIGIM TARİH 2011 ŞUBAT..KONUYA BAKTIGIM TARİH 2015 TEMMUZ ..PROGRAMIN TARTIŞILMA SÜRESİ 4 SENE 5AY ZANNEDİYORUM BEN ÖLÜNCE VE ÖLDÜKTEN SONRADA BU KONU TARTIŞILACAK TABİKİ FORUMUNDA ÖMRÜ YETERSE Genişletmek için tıkla ... YIL 2021 .HAZİRAN HALA BURDAMISINIZ
PALA. Üye Böyle şey olamaz, ıphone hızı 10 kat artıyor, yani ıphone kadar ıphone Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle şey olamaz, ıphone hızı 10 kat artıyor, yani ıphone kadar ıphone Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız