Slm,stabilite hiz ve uygulamalar yönünden iphonenin eline kimse su dökemez, gidin hizli bir androidli telefona 80 tane oyun uygulama yükleyin bakin bakalim ondan sonra yine ayni performansi veriyormu.
Slm,stabilite hiz ve uygulamalar yönünden iphonenin eline kimse su dökemez, gidin hizli bir androidli telefona 80 tane oyun uygulama yükleyin bakin bakalim ondan sonra yine ayni performansi veriyormu.
Bir zamanlar bende senin gibi düşünüyordum ama öyle degil galaxsy s3 kullanıyorum hızı uygulamaları çok iyi istedigin kadar uygulama yükle donma sıfır artı iphone gibi hiç bir şeyden mahrum değil
işlemcinin hızı 10 kat artsa ne senin şarjın dayanır nede sıcaklıktan telefonu eline alablirsn bide iddaa etme işe yarıyor diye donanım bilgin yok anladık mantığında mı almyo
işlemcinin hızı 10 kat artsa ne senin şarjın dayanır nede sıcaklıktan telefonu eline alablirsn bide iddaa etme işe yarıyor diye donanım bilgin yok anladık mantığında mı almyo
Saçma bir program sadece arkadaşın dediği gibi menü geçişlerini hızlandırıyor ama telefon çok dolunca ben İwipe diye bir program var onu kullanıyorum.Telefonu rahatlatıyor tavsiye ederim.