İPHONE İOS 6.1.3 sonrası servis yok

Sponsorlu Bağlantılar

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE İOS 6.1.3 sonrası servis yok
arkadaşlar cihazıma 6.1.3 sürümünü yükledim ardından servis yok dedi ardından redsn0w ile 5.1.1 e düşürdüm fakat yine servis yok redsn0wa bağladığım zaman ipod baseband hakkında HİÇBİRŞEY ÇIKMIYOR!!! jailbreak deactivite ve 2 tane daha öğe var aklımda değil yani okadar bunu nasıl halledebilirim? bu arada cihazım yurt dışı kayıtlı pasaport kaydı var!

-Fight-

-Fight-

Üye
getios.com dan indirin fw yi öyle güncelleyiniz

-Fight-

-Fight-

Üye
sim kilitli cihaz mı ?

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
cihaz geveyli önceki versionda calışıomuş 5.1.1 de fakat güncelleme yapılmış ve hattı okumamaya paşladı samprefs lede olmadı

-Fight-

-Fight-

Üye
jb yapıp cyida ya repo ekleyip ultrasn0w ykleyim cihazı açıp kapayın düzelir büyük ihtimal

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
basebandlar uyuşmuyor

-Fight-

-Fight-

Üye
ipad basebandı yükle

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
redsn0wda çıkmıyor teamviewer bağlantısı yapabiliriz

-Fight-

-Fight-

Üye
özele gel

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
özele gel derken

-Fight-

-Fight-

Üye
mesaj at bana maxicep üzerinden

focus1

Üye
arkadaşlar elimde iphone 3gs var şebeke çok zayıf çekiyor bazı yerlerde hiç çekmiyor ios 6.1.3 yüklü versiyon düşürmek istiyorum fakat nette shsh olması lazım diye okudum jb yapıp tinyumbrella ile shsh almak istediğimde sadece 4.1 versiyon var oda çok eski olduğu için yüklemek istemiyorum ios 5.1.1 ile 6.1.3 arasında bir sürüme geri dönmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

YAVUZ5282

Üye
sim kilitli cihaz mı ?
emre nasıl ulaşabilirim sana
bende 3gs 32gb var telefon yurt dışı pasaport kayıtlı bunda daha önce ios 6 vardı jeailbreaklı telefon kapanıp açıldığı zaman servis yok diyodu ben bu bi telefoncu ya götürdüm düzeltti ama bu safer 5.1.1 versiyon yüklemiş telefon kapanıp açıldığında servis yok hatası yoktu.fakat ben bu telefonu ıtunese taktım güncel versiyon var uyarı çıktı bende okeyledim demez olaydım ben yine ustaya sordan 6.1.3 yükledim şimdide servis yok hatası veriyo ne yaptımsa olmadı bu konularda bilgili ardaşsın anladığım bana acil yardım lazım nasıl görüşebiliriz yarın akşam bu saatlerde team da bağlansan olurmu şimdiden teşekkür ederim [email protected] yada 05306054085 cağrı yapsan ben seni ararım bekliyom

Üst Alt