iPhone ile başka bir iPhone li ile bedava konuşmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nwncys

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ile başka bir iPhone li ile bedava konuşmak
Merhaba Arkadaslar bunu denemenizi kesinlikle tavsiye ederim Nimbuzz uygulamasını indiriyorsunuz free applicationdur. Herhangi bir kullanıcı adı ve şifre belirliyorsunuz ama anlasılır bişey verin çunkü başkası sizi ararken bu isimle arayacak. Tabiki bunu yaparken bir başka iphonelu arkadasınızda bunu yapmalıdır.en altta nimbuzz alanından isminizin üzerine dokunarak add contact diyorsunuz ve diğer arkadasınızı arıyorsunuz bulup listenize eklediğinizde wirelessli bir ortamda iseniz arkadasınızı arayabilirsiniz tamamen ücretsiz ben sim kartımı çıkarıp saatlerce konuştum tavsiye ederim.Program voip kullanıyor ses kalitesi gayet başarılı yurt dışı ile konuşabiliyorsunuz.:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: alimetim


sersalan

Üye
selam arkadasim tskler program icin. ben bisey sorucam nimbuzz üzerinden ariyacagimiz kisidemi wirelessli ortamda olmasi gerek yoksa? kendin o ortamda olman yeterli mi?
 

_seko_

Üye
bu Nimbuzz nerden indirebiliriz link verseydin keske?
 

nwncys

Üye
    Konu Sahibi
Karşı tarafta da wireless olmalı.Çünkü gprs üzerinden yeterli kalitede ses aktaramıyor.
İndirmek için appstore da aratırsanız direk çıkıyor.Uygulama zaten bedava.
 

Sohrabeck

Üye
Madem Wifi gerektiriyor o zaman fring yükleyin de msn icq skype googletalk yahoo messenger ves. rahat rahat kullanın. Hem de free applications'dur appstore'da. saygılar.
 
hidayetcaliskan

hidayetcaliskan

Üye
Arkadaşımız doğru ama eksik bir bilgi vermiş. Bu ücretsiz görüşmeyi yapabilmek için wireless özelliği olan bütün telefonlarla, her iki tarafta da wireless ağ olması koşuluyla nimbuzz, fring, skype ve daha onlarca program üzerinden ücretsiz görüşme yapılabilir. Bende E51 telefonumla nimbuzz ve fring programlarından masaüstü bilgisayarı olan yakınlarımla ücretsiz görüşüyorum. Bu durumda karşıda wireless olmasına gerek de yok. Wirelessli bir telefon olsa onunla da görüşebilirim ama maalesef yakınlarımdan kimsede yok :)

--------------- Ekleme ---------------

Nimbuzz programını indirmek için ( get.nimbuzz.com ); Fring programını indirmek için ( m.fring.com ) adreslerine cep telefonunuzun internet tarayıcısından girebilirsiniz. Her iki program da msn icq skype googletalk yahoo messenger ves. üzerinden hesaplarınızı kontrol etmenize ve görüşme yapmanıza izin vermekle birlikte nimbuzz biraz daha profesyönel gibi geldi bana.bende ikisi de kurulu. Dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta var. Eğer telefonuzda wireless yoksa, ya da wireless ağın olmadığı bir yerde girmeye çalışırken ingilizce olarak sorulan şu anda wireless yok normal şebekeden girilsinmi manasındaki soruya bilmeden yada dikkatsizlik sonucu evet derseniz hele de sesli görüşme yaparsanız çok ciddi kontör kaybı yaşayabilirsiniz :) Aman dikkat. Ayrıca telefonunuzda voip özelliği varsa ve sizde gerekli sağlayıcılardan (skype gibi) kredi satın almışsanız ayarların girilmiş olması kaydıyla bu programlar üzerinden sabit ve cep telefonlarını da daha indirimli olarak arayabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt