iPhone için internet paketi önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
iPhone için internet paketi önerisi
Arkadaşlar iPhone için Vodafone veya Turkcell internet paketlerinden hangilerini önerebilirsiniz?

İnternetten video izlemem.
App Store'dan oyun uygulama vb. indirmem ancak Cydia'dan 1-2 tanede olsa indirebilirim.
İnternete çok girerim.
Siri ile konuşurum genellikle :)

Sizce 100 MB internet yeterli mi tüm bunları yapmaya?

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
idareli olursan yetebilir ama kasinti olmasin istiyorsan vodafone cepnet 250 uygun bence hem sinirsiz zaten.,

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bence 100 mb çok az bence sen en az 1gb almalısin

madalimert

madalimert

Üye
arkadaşım bende senin gibi video izlemiyorum ama appstore ve installous'tan uygulama indiriyorum.bunun dışında bende sürekli internette geziniyorum haber okuyorum facebook foursquare gibi sosyal ağları da kullanıyorum location'da kullanıyorum o yüzden şahsen 1 GB tavsiye ederim.app indirmem desende bigün lazım olur indirmen gerekir 1 GB al hem idareli kullanmak zorunda kalmazsın keyfince gezersin internette :)

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende senin gibi video izlemiyorum ama appstore ve installous'tan uygulama indiriyorum.bunun dışında bende sürekli internette geziniyorum haber okuyorum facebook foursquare gibi sosyal ağları da kullanıyorum location'da kullanıyorum o yüzden şahsen 1 GB tavsiye ederim.app indirmem desende bigün lazım olur indirmen gerekir 1 GB al hem idareli kullanmak zorunda kalmazsın keyfince gezersin internette :)
haklısın ama appstore'dan hiç uygulama oyun indirmem ve dediğim gibi installous'tan da 2-3 tane indiririm.İnternette çok fazla gezinirim.Yani haklısın bana fazlasıyla yeter :) sıkıntı olmadan gezinirim.

mikado01

mikado01

Üye
Bence vodafone sinirsiz yap ayda 8 liraya

Avunyali

Üye
250 MB Yeterli Birde Turkcelliysen 7TL 250 MB İnternet Şuanlık ...

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt