Iphone için fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ajanx

Üye
    Konu Sahibi
Iphone için fiyat
Arkadaşlar iphone yi dışardan getirtsek Türkiye ye tüm vergiler dahil olmak üzere toplam ne kadr bi maliye olur bilen arkadaşlar varsa beni bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim. 3G modeli olacak yalnız 8 gb veye 16 gb olabilir farketmez teli kırmak bana ait ekstra bi ücret ödemem bi de ona..:sukur:

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Sana tavsiyem yurtdışından sıfır alana kadar tr den 2. el daha iyi.Çünkü bana göre iphone arıza verme ihtimali diger telefonlara göre 2 kat tabi bu jb yapan kullanıcılar için söylüyorum.Mesela benim telefon 4 aydır kullanıyordum şebeke problemi verdi ve garantiye gitti.Yenisi geliyor şimdi.Hem ışık sızması problemi olursa onuda kabulleneceksin.Boşuna 3 kuruş için heves etme pahalı olsun ama garantili olsun.

lgfb

lgfb

Üye
bencede 3 kurus fazla olsun ama garantılı olsun bn n85 aldım ekran sorunu vardı servıs 2 gun sonra sıfırını verdı

ajanx

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler tr den 2. el aldım 16 gb iphone 3G

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
En iyisini yapmışsın ;)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
En iyisini yapmışsın arkadaş yurtdışı 3G aldı 3.1.2 sürümünü yanlışlıkla yükledi şimdi ipod olarak kullanıyor kendisi.Hala jb yazılımı çıkmadı tlf nu kullanamıyor.

wienwien

Üye
arkadaslar merhaba bana yardimci olurmusunuz yurt disinda ögrenciyim 15 kasimda tatil icin memlekete gelecem ve gelirken iphone 2g 16 gb ve iphone 3g 8gb birde samsung omnina 16 gb telefonlari yanimda getirecem acaba kac paraya satabilirim bunlari yardimci olursaniz memnun olurum eger iyi paraya satamicaksam burda satmayi dusunuyorum yani bosa yanima alip yük etmek istemiyorum.
cevaplarinizi bekliyorum tesekurler

serhat00

serhat00

Üye
rahat 2.000 ile eve donersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt