iphone 'i 1899 tl ye aldım mediamarktdan sizce nasıl ettim?

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
iphone 'i 1899 tl ye aldım mediamarktdan sizce nasıl ettim?
Arkadaşlar media marktda indirim vrarmış bende 1899 dan aldım siyah iphone 5 sizce nasıl ettim memnun kalırmıyım? bu arada italyadan alıcaktım herkes 1900 civarı dedi orda türkiyeden al dedi. inşallah italyaya gidince 1000 tl ye falan görmem

frngyhn

frngyhn

Üye
kardeşim gidip italyadan 2.el alsaydın pasaport kaydı ile sana 1000-1200 e gelirdi sıfır gibi 2.el cihazlar oluyor ama iyi yapmışssın 2yıl garantisi var sonuçta kayıt ile uğraşmana gerek yok hayırlı olsun .

lynx3333

lynx3333

Üye
abi ben kacırdım yaaaaa

Türe

Türe

Üye
haftaya 5s tanıtılacak. keşke 2-3 hafta bekleyip 200-300 lira daha ucuza alsaydınız

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim gidip italyadan 2.el alsaydın pasaport kaydı ile sana 1000-1200 e gelirdi sıfır gibi 2.el cihazlar oluyor ama iyi yapmışssın 2yıl garantisi var sonuçta kayıt ile uğraşmana gerek yok hayırlı olsun .
italyada 2. el telefon arayamam o kadar vaktim yok ayrıca , türkiyeye gelince bozulur felan dert yani onunla uğraşmak 2. el alcak olsam burdada var arkadaşım 1300 e satıyor

- - - Eklendi - - -

haftaya 5s tanıtılacak. keşke 2-3 hafta bekleyip 200-300 lira daha ucuza alsaydınız
tanıtıldıktan hemen sonra çıkmıyor türkiyede en az 1-2 ay sürüyor türkiyede çıkması. çıkıncada 5 1800 e felan düşer bişey olmaz

Samet.25

iyi yapmissin guzel telefon sorunsuz kullanirsin uzun sure

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Peki benim hattim şuan s3 e takili ve micro sim bunu nano yaptirmak icin telefoncuda kestirmekmi lazim?

Samet.25

kendin duzgun bicimde kesebilirsen kes yokk kesemem diyosan telefoncuya gotur alet ile kessin

frk uzn

frk uzn

Üye
bence gayet güzel fiyata almıssın 1 ay once 4 ü ben 999 tl ye aldım

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
telefon geldi brighstar garantili fakat hattımı makasla keseyim derken çöp oldu :D telefonda hatsız çalışmıyor nedense hattı takın diyor.

messevim

messevim

Üye
telefon geldi brighstar garantili fakat hattımı makasla keseyim derken çöp oldu :D telefonda hatsız çalışmıyor nedense hattı takın diyor.

ben makasla çok hat kestim.. keşke biraz daha dikkat edip düzgün kesseydin

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
hat gelsede şu iphone 5 i bi kullansam açamadım daha :D bu arada brighstar garantisi kötümü?

Puck

Puck

Üye
elle kesmeseydin kullandığın operatöre gidip alsaydın hazır kesilmiş halini 10 dkda da hattın açılıyor

Üst Alt