Telefon Tavsiyesi İphone Hariç Telefon Önerisi ???

Sizce Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İphone Hariç Telefon Önerisi ???
İyi bi Samsung kullanıcısıyım ve an itibarı ile S3 ün ekranını düşürerek köşesinden kırmış bulunuyorum.
Değiştirmek için bir fırsat olarak düşünüyorum.
Samsung S2 - S3 - S4 kullandım ve genel olarak Samsung dan memnunum . S5 kullanamadım ama bu arada General Mobile Discovery 2 ve elite serisi dikkatimi çekti. Bu nedenle sizden bu konu hakkında yorum bekliyorum. General Mobile düşünme sebebim galaxy ile aynı özelliklere sahip gibi ancak fiyat olarak çok iyi.

Sansung Galaxy S4 mü - Samsung Galaxy S5 mi - General Mobile Discovery 2 mi - General Mobile Elite mi ?

Önerdiğiniz telefonları önerme nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim. TEŞEKKÜRLER.

Tepkiler: çaminci
Z2 derim
senin dediklerinin arasından ise s5 ya da elite al derim

Tepkiler: kinger1905

sLeepLe

Üye
dediklerinin arasından s5 ama bence z2 yede bir bak

note 4 ü bekle bence

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dediklerinin arasından S5 dışında modele bakma derim ve ben de Z2'ye bakmanı tavsiye ederim.

Türe

Üye
Note 4 ?

Sucrofe

Üye
Note 4 haricinde hepsi yalan.

Konu Sahibi
note 4 çok büyük o nedenle düşünmüyorum ama şu z2 yi çok merak ettim caba neden Z2 . Bu kadar önde kılan nedir Z2 yi

Tepkiler: arizaeren

fk555897

Üye
Samsung Galaxy Note 4'ü öneririm. Ona büyük dersen Sonu Xperia Z2.

Konu Sahibi
Z2 hiç aklımda yoktu ama şimdi inceleyeceğim aklıma yattı. Bu arada aşırı derecede oyun oynayan birisiyim S3 o konuda çok iyiydi bana göre, telefon bazen aşırı derecede ısınıyodu ama patlamadı çok şükür s5 de ısınma ile ilgili biçok şikayet vardı acaba Z2 de bu durum nasıldır.

sLeepLe

Üye
günümüzdeki yeni telefonların hepsi ısınır soğuk duranı yok yaz aylarındaydık bide kışın bu ısınma biraz daha düşer. z2 de ısınıyo arka tarafta kameranın biraz altı ama suya sokarsın soğur z2 kullananlar memnun s5 kullanan görmedim hiç bende z2 öneririm sana

Android'de Z2 ve ilerki aylarda gelicek Z3 Compact dışında başarılı bulduğum bir cihaz yok.

Invoke

Üye
iPhone hariç ama listeye dahil pek bir şey yok. =PZ2 / Note 4.

Konu Sahibi
suya sokma olayı çok iyiymiş ama Z1 kullanan arkadaşlarım android sistemde samsung dan şaşma sony de donmalar falan olduğunu sölediler z2 de aynı durum mevcut mudur bilemem ama z2 ise s5 arasında çok kararsızım.

sLeepLe

Üye
samsung kullanan arkadaşın samsungta donmalar olduğunu sistemin ilerleyen zamanlarda şiştiğini bilmiyor mu arkadaşımda s4 var kasıyo rehber sorunu var zaten rehbere geç giriyo samsung z1 ile ilgili pek bir bilgim yok ama z2 de hiç sorun duymadım he kasa açıklığı falan diyolardı ama oda ilk üretimlerdeydi sanırım artık yoktur.

Invoke

Üye

Arkadaşlarının hiç mi bilgisi yokmuş. İlla Samsung istiyorsan yine de Note 4 var. O olmadı Note 3 var. Mis gibi cihazlar. Eliti falan bir çıkar aklından.

Tepkiler: sLeepLe

Türe

Üye
Hayır note 4 e büyük diyorsunuz ama z2 ile kasa boyutları aynı.

(Şimdi gelip de biri şu inç biri bu inç demeyin bana. Z2 nin kasası olmasi gerekenden buyuk ve agir.)

Tepkiler: sLeepLe

Invoke

Üye
Kasa boyutları aynı değil. Note 3 bile az daha olsa daha büyüktü ki Note 4 de yine az daha olsa da Note 3'den büyük.
Ayrıca ikisi de Z2'den ağır. Ha 8-10 gramın lafını yapmak ne kadar doğru? Saçma bence.
(Evet, Z2 olması gerekenden büyük ve ağır. Plastik daha hafif olduğundan olabilir mi? )

oznkrts

Üye
Android alacaksan htc ve Sony öneririm ama Sony garanti olarak bayağı kötü o yüzden ben tercihimi htc den yana kullanırdım android isteseydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...