ıtıri
Üye
Sen bu cihazı 300 $ kapat bence.hem eger sorun olsa bile ekranı satıyorum de sadece ekran tr de 350 $ birde orjinal ekran yada parçaları satsan 300 $ kat kat işe yarar.buların hepsi donanımsal sorunları çözemediğini varsayarak söledim haberin olsun.bu donanımsal çözümler hakkında yorum yapmak istemiyorum görmeden cihazı birşey sölenmez ama bence bak mesuliyet almam bu sorun çok kolay çözülebilir elemanın nasıl yapıldığından haberi yok daha düşsün arkadaş.gunaydın herkese.
Degerli üstad kill4youfenerbahçe.Yanımda calısan cocuklardan birisinde 3gs 32 gb var.350 dolar gibi alacagım.Ama telefonu acıpta bakamadık bir turlu cunku bebe en son telefonu kapatmıs ve daha acılmıyor,Ust acma dugmesine bastıgında ekranda elma işaretinden sonra Ustte İTUNES logosu ve ALTTA USB KABLO resmi ile İtunese baglanması için ok işareti gosteriyor.
Ve belli bir süre sonra kapanıyor.
Cocuk bunu bozuk sanıyor ve satacak.Sence bu nedir.
Bu durumun anlamı nedir ? neden acılmıyor tel ? Düzeltme şansımız varmı?
Düzeltmenin yolu nedir? Yada baska format gibi bişiler yapsan olurmu?
İphone lere nasıl format atılır?
Teşekkürler.
Sen bu cihazı 300 $ kapat bence.hem eger sorun olsa bile ekranı satıyorum de sadece ekran tr de 350 $ birde orjinal ekran yada parçaları satsan 300 $ kat kat işe yarar.buların hepsi donanımsal sorunları çözemediğini varsayarak söledim haberin olsun.bu donanımsal çözümler hakkında yorum yapmak istemiyorum görmeden cihazı birşey sölenmez ama bence bak mesuliyet almam bu sorun çok kolay çözülebilir elemanın nasıl yapıldığından haberi yok daha düşsün arkadaş.
Cihazı görmeden birşey diyemem ama dediğin gibi bence de yazılımsal bir problemi var %80 ihtimal ile.tamam anladım.alacagım.AmaKablo ile PC de İTUNES e baglasam sorun cozulurmu?
Yada buna bi format atmanın yolu yokmu.
Donanım olarak bir sorun oldugunu sanmıyorum.Sanırım yazılımsal bir sorun var.Yada yanlıs bir yere tıkladı.?
800-900 arası değişirSlm Ustad Benım Iphone 3g 16Gb Var Temiz Şu Zamanda Fiyatı Kaç Eder Tahmın Olarak
jb yaptın mı belki yanlışlıkla sürüm yükselttin ve jb gitmiş olabilir.forumda 2g ile jb konusu var ordan yardım alabilirsin.slm...iphone 2g 3.0 kayıtlı imei cihazım var yalnız sorunum şebekeyi görmüyor ne yapmam lazım acil cvp?
ilk defa alacaksan yeter ama zamanla yetmez bende 32 gb var anca yetiyor filim müzik derken dolduyor.Arkadaşlar iphone 3g 8gb hafıza yeterli olur mu .. yardım istiyorumm . !
ilk defa alacaksan yeter ama zamanla yetmez bende 32 gb var anca yetiyor filim müzik derken dolduyor.
ne zaman yavasladı jb yaptıktan sonramı ?pasam bende ıphone 8gb 3g 4.0 os wr ama jb lı daha dun yaptım hersey normal gorunuo ama tel uygulamalara gırmıo veya hemen atıyo cycorder a bıle gırmıo mesela bıde cydıa acayıp yawas napmam lazım sence restore edım mı ?
ne zaman yavasladı jb yaptıktan sonramı ?
uygulamaların sürümü güncellemesi lazım ama cydianıjn yavaşlaması yani iphonenin işletim sisteminde sorun oldugunu gösteriyor bence restore et..
ios4 için bazı programlar uyumsuz..cyrecorder ve bazı programlar çalışmıyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?