İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Konu Sahibi
ya kardeşler benim iphone 3g nin hold tuşu cıktı düştü kayboldu ufack ta bişi bulamadık nerden alabilirm olan varmı yardımcı olacak olan internetten baktım ama hold tuşu (kilit) tuşu satan yok yav

bende var sana veririm olmazsa

merhaba arkadaslar..yurtdısından gelen iphone 3g 8 gb. telefonunmda 3.1.2 versiyon yukluydu fakat itunesle 3.1.3 e yükseltmek ıstedım suan acınca itunes ve kablo işaretı cıkıyor sim kartı görmuyor.sadece acil çağrıları gosterıyor.Acil yardımınıza ihtiyacım var ..

Arkadaşlar Cin Malı İphone Aldım. Versiyon Falan Diyor Herkes Ona Nasıl Bakılcağını Bilmiyorum Ama Dediğim Gibi Çin Malı 2G İphone'm Var. Nete Bağlanırken GPRS Kayıtlı Değil Diyor. Bunu Nasıl Yapabilirim ? Turkcell Hattım Var Sitesine Girsem Bile Bu Model ve Marka Yok. Satın Aldığım Yerde Çok Uzak. Sizin Yardımlarınız GerekLi. Ve 2. Sorum İPOD Bölümünde Çince 10-15 tane müzik vardı sildim ne işim olur dandik müziklerle ? Fakat İPOD Bölümüne Şarkı Atamıyorum... Seçenekler Diyorum Bluetooth sil ve iptal menüleri var. Yardımcı Olursanız Çok Mübarek Geçer

double5

Üye
iphone 3G var ama, müzik nasııl yüklerim
video ya da foto nasıl yüklerim
yüklerken telefon ve bilgisayar bağlantısını sağlayan kablo şarj kablosu mu bilmiyorum
lütfen yardımcı olur musunuz
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

iphone 3G var ama, müzik nasııl yüklerim video ya da foto nasıl yüklerim yüklerken telefon ve bilgisayar bağlantısını sağlayan kablo şarj kablosu...

hasta35

Üye
iphone 3gs resimlerime bakarken yanlışlıkla 1 resmi sildim. Nasıl geri alabilirim çokta önemli bir resim...

hcam

Üye
merhabalar;

Iphone 3gs aldım fakat bilgisyar sirket bilgisayarı kullanıyorum admin onayı olmadan Itunes yuklemio; nasıl yuklerim bu Itunes?
o olmadan da hiç bir şey olmuyormuş sanırım

acil yardıma ihtiyacım var...

Konu Sahibi
iphone 3gs resimlerime bakarken yanlışlıkla 1 resmi sildim. Nasıl geri alabilirim çokta önemli bir resim...
daha önceden back up aldıysan geri yükle yoksa geri dönüşü olmaz arkadaşım

merhabalar;

Iphone 3gs aldım fakat bilgisyar sirket bilgisayarı kullanıyorum admin onayı olmadan Itunes yuklemio; nasıl yuklerim bu Itunes?
o olmadan da hiç bir şey olmuyormuş sanırım

acil yardıma ihtiyacım var...
arkadaşım şirket bilgisyarına yüklemen için şirketten yardım alman lazım onlar anca bilgisayara yükeleme için uzaktan izin veriyorlar yoksa olmaz

almanyada 3gs 3.1.3 (7E18)sürüm iphone aldim.aldigimda sim kart acikti rahatlikla jailbreak yapabilirmiyim?.

nmete2

Üye
selam arkadaşlar bugün siteye bakıyım dedim ama oyun uygulama bölümünü bulamadım kaldırıldımı acaba..?

bthnkrdk

Üye
Benim sorunum iphone 3g telde uygulamayi aciyorum biraz sonra uygulma kapaniyor ekran kararip menuye donuyor ne yapmaliyim?

Konu Sahibi
almanyada 3gs 3.1.3 (7E18)sürüm iphone aldim.aldigimda sim kart acikti rahatlikla jailbreak yapabilirmiyim?.
hyr sakın yapma daha jb çıkmadı yurtdışı tlf için.

Benim sorunum iphone 3g telde uygulamayi aciyorum biraz sonra uygulma kapaniyor ekran kararip menuye donuyor ne yapmaliyim?
restore etme zamanın gelmiş önce bir restore et sonra istersen jb yap...bende de oluyor bazen ama genelde jb tlf larda oluyor.

Hocam benim iphone 3g için Türkiye Topografik haritasına ihtiyacım var.Hangi programı nerden indirebilirim bilgin varmı ?

Konu Sahibi
Hocam benim iphone 3g için Türkiye Topografik haritasına ihtiyacım var.Hangi programı nerden indirebilirim bilgin varmı ?
Garmin GPS adlı bir program var bulursan onu yükle ben bi ara indirdim denemiştim ama baya oldu yükleyeli
bu siteden bulabilirsin

morkiraz

Üye
Arkadaşlar,

Yurtdışından iphone aldım,kayıt ettirdim,bir sorun yok iyi çalışıyor. Ancak daha önce itunes üzerinden müzik ekleyebilmeme rağmen (itunes versiyon upgrade ettim 9.1.1.12, Iphone 3.0.1 hiç update etmedim), artık eklerken "error writing to iphone" hatası veriyor.

Bunun nedeni nedir bir bilen var mı? tek yapmak istediğim mp3 yüklemek iphone üzerine.

selojohn

Üye
selamlar,
amerikadan iphone 16gb 3gs aldırmayı düşünüyorum. burada sorunsuz çalıştırmak için hangi özelliklere dikkat etmek gereyiyo? versiyon du oydu buydu bunlar önemlimi cihazda. eğer önemliyse kutusundan bunu anlayabiliyomuyuz. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Konu Sahibi
ne kadara alacaksın arkadaşım bu tlf nu atıyorum arada 400 tl fark oluyorsa al ama tutupta sana komple maliyeti burdaki fiyatın 100-200 tl arada fark varsa hiç boşuna alma kutusuna bakıp hiçbişey anlayamazsın kimsede sana bunun garantisini vermez.

Arkadaşlar Size Birşey Sorucam Bende Java Uygulama Yükledim Metom M8 Başka Şeylerde YÜkledim Çalıştırıyyordu Ama Sonra Java Menüsünden Aşağı Kaydırmaya Çalıştım oLmadı Sorun Nedir Acaba Program lara geLemiyorum O Anda Telefon Kapanıyor Acil CEvap Alabilirmiyim Yardım cı Olun Lütfen MSN:emre_subat@hotmail.com Acill Cevap VErin Çok Lazım Hiç Uygulamaya Giremiyorum Menüye Gelmeden Telefon Kapanıyor Ama Dier Özellikler Aynı Başka Sorun Yok Tek Sorun Java Bölümünde Kendi Uygulamalarının Altın Gelemiyorum Benim uygulamalarıma Gelirken Gözükmüyor Kapanıyor Güvenlik Kodunuda Bilmiyorum Birde O Programlar Kaldıramıyorumda Oraya Gelirken Telefon Kapanıyor.

Arkadaşlar Size Birşey Sorucam Bende Java Uygulama Yükledim Metom M8 Başka Şeylerde YÜkledim Çalıştırıyyordu Ama Sonra Java Menüsünden Aşağı Kaydırmaya Çalıştım oLmadı Sorun Nedir Acaba Program lara geLemiyorum O Anda Telefon Kapanıyor Acil CEvap Alabilirmiyim Yardım cı Olun Lütfen MSN:emre_subat@hotmail.com Acill Cevap VErin Çok Lazım Hiç Uygulamaya Giremiyorum Menüye Gelmeden Telefon Kapanıyor Ama Dier Özellikler Aynı Başka Sorun Yok Tek Sorun Java Bölümünde Kendi Uygulamalarının Altın Gelemiyorum Benim uygulamalarıma Gelirken Gözükmüyor Kapanıyor Güvenlik Kodunuda Bilmiyorum Birde O Programlar Kaldıramıyorumda Oraya Gelirken Telefon Kapanıyor...Acillll Cevap Lütfennnn

selam arkadaslar ben daha once iphone 3g 3.1.2 versiyonunu kullanıyordum sonra iphone 3gs 3.1.3 versiyonunu kullanmaya basladım onceleri itunes ile sorunsuz bi sekilde yukleme yapıyordum simdi yapamıyorum hata veriyor bilen varsa paylassın..

program yuklerken hata veriyor sadece muzık falan yukluyor...

Konu Sahibi

jb varsa sürüm yükseltince silinir onun için tekrar jb yapman lazım.