-
Konu Sahibi
-
ya kardeşler benim iphone 3g nin hold tuşu cıktı düştü kayboldu ufack ta bişi bulamadık nerden alabilirm olan varmı yardımcı olacak olan internetten baktım ama hold tuşu (kilit) tuşu satan yok yav
daha önceden back up aldıysan geri yükle yoksa geri dönüşü olmaz arkadaşımiphone 3gs resimlerime bakarken yanlışlıkla 1 resmi sildim. Nasıl geri alabilirim çokta önemli bir resim...
arkadaşım şirket bilgisyarına yüklemen için şirketten yardım alman lazım onlar anca bilgisayara yükeleme için uzaktan izin veriyorlar yoksa olmazmerhabalar;
Iphone 3gs aldım fakat bilgisyar sirket bilgisayarı kullanıyorum admin onayı olmadan Itunes yuklemio; nasıl yuklerim bu Itunes?
o olmadan da hiç bir şey olmuyormuş sanırım
acil yardıma ihtiyacım var...
hyr sakın yapma daha jb çıkmadı yurtdışı tlf için.almanyada 3gs 3.1.3 (7E18)sürüm iphone aldim.aldigimda sim kart acikti rahatlikla jailbreak yapabilirmiyim?.
restore etme zamanın gelmiş önce bir restore et sonra istersen jb yap...bende de oluyor bazen ama genelde jb tlf larda oluyor.Benim sorunum iphone 3g telde uygulamayi aciyorum biraz sonra uygulma kapaniyor ekran kararip menuye donuyor ne yapmaliyim?
Garmin GPS adlı bir program var bulursan onu yükle ben bi ara indirdim denemiştim ama baya oldu yükleyeliHocam benim iphone 3g için Türkiye Topografik haritasına ihtiyacım var.Hangi programı nerden indirebilirim bilgin varmı ?
Garmin GPS adlı bir program var bulursan onu yükle ben bi ara indirdim denemiştim ama baya oldu yükleyeli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden bulabilirsin
ne kadara alacaksın arkadaşım bu tlf nu atıyorum arada 400 tl fark oluyorsa al ama tutupta sana komple maliyeti burdaki fiyatın 100-200 tl arada fark varsa hiç boşuna alma kutusuna bakıp hiçbişey anlayamazsın kimsede sana bunun garantisini vermez.selamlar,
amerikadan iphone 16gb 3gs aldırmayı düşünüyorum. burada sorunsuz çalıştırmak için hangi özelliklere dikkat etmek gereyiyo? versiyon du oydu buydu bunlar önemlimi cihazda. eğer önemliyse kutusundan bunu anlayabiliyomuyuz. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
selam arkadaslar ben daha once iphone 3g 3.1.2 versiyonunu kullanıyordum sonra iphone 3gs 3.1.3 versiyonunu kullanmaya basladım onceleri itunes ile sorunsuz bi sekilde yukleme yapıyordum simdi yapamıyorum hata veriyor bilen varsa paylassın..
--------------- Ekleme ---------------
program yuklerken hata veriyor sadece muzık falan yukluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?