sLeepLe
Üye
Bilgisayarda chromedan icloud.com da icloud hesabına giriş yap ordan fotoğraflara gir fotoğrafları sürükleyip oraya bırak yüklüyor öyle de ya da google drive gibi bulut hesabına fotoğrafı at telefona google drive ı indir ordan fotoğrafları galerine kaydet. Ben itools ile atıyorum ya da tongbu ile attığımı galeriden silebiliyorumDostlar bişey sorucam iphone 7 aldım ve resim atmak istiyorum pcden iphone a ama itunestan atınca galeriden silemiyorum direk film rulosuna nasıl atabilirim itoolslada attığımda silemiyorum telefondan tek tek
Teşekkürü borç bilirim beta 5 de bazı sorunlar çıktıysa bekliyebilirim herkese dağıtılmasını11.2 beta 5 çıktı dün bunu yükleyebilirsin şarj konusunda iyi ve kasma donma gibi sorunlar yok. Yazdıklarının hiç biri başıma gelmedi. Bu arada 7 plus kullanıyorum. Beta nasıl yükleyeceğini bilmiyorsan sitede konusu vardır mutlaka olmadı mesaj at yardımcı olurum
Valla ben kullanıyorum şuan beta 5 herhangi bir sorunla karşılaşmadımTeşekkürü borç bilirim beta 5 de bazı sorunlar çıktıysa bekliyebilirim herkese dağıtılmasını
Windowsu yönetici hesabıyla açmış olmanız gerekebilir. Başlat> çalıştır > netplwiz yazın ve tamam deyin. Administrators seçili olmalı. Seçili değilse admin (yönetici) olarak yapılandırın bilgisayarı yeniden başlatın...Daha sonra görev yöneticisinden program çalışıyorsa sonlandırın. Sonra tekrar kaldırmayı deneyin. Kolay gelsin...iyi akşamlar arkadaşlar.win 10 yüklü bilgisayarımda itunes ve icloud yüklü bunları kaldırmak istiyorum ne yaptıysam kalkmıyor hata veriyor.2502 ve 2503 hataları yardımlarınızı bekliyorum.tşk.
İnternette çözümler arasında iTunes ve iCloud uygulamalarını tekrar yüklemek ve sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kaldırmayı denemek var.iyi akşamlar arkadaşlar.win 10 yüklü bilgisayarımda itunes ve icloud yüklü bunları kaldırmak istiyorum ne yaptıysam kalkmıyor hata veriyor.2502 ve 2503 hataları yardımlarınızı bekliyorum.tşk.
iobit uninstaller ile silmeyi deneyin. Yine kalkmazsa zorla kaldırma seçeneği ile programın kurulu olduğu lokasyonu seçin. Yinede olmazsa güvenli modda deneyinne yaptıysam silemedim.bende sistem geri yükleme yaptım yok artık
Bende çözüm yok sandımyok artık
Sanmıyorum hocam, bir kürdan yardımıyla temizle hoparlörün üstünü azda olsa vardır kârı.Hocam telefonum iphone 6 bir zaman sonra hoparlörden ses az gelmeye başladı yaptırılıyor mu?
deniyeceğim hocam teşekkürler.Sanmıyorum hocam, bir kürdan yardımıyla temizle hoparlörün üstünü azda olsa vardır kârı.
Tam olarak sorunun kaynağını bilemiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla şu şekilde oluyor iphonede rehberinde kayıtlı olmayan bi numara seni aradığında veya sen aradığında bi süre sonra rehberine kaydoluyor isim olmadan sadece numara olarak sonra o numarayla zamanla kontak kurmamaya başlayınca kendiliğinden kayboluyor ben öyle gözlemledim. Yardımcı olabildiysem ne mutluKolay gelsin.Nadir olarakta olsa yaşanılan bi sorunu belirtmek istiyorum yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun diyorum.Bu iphone da kişiler bazen eksiliyor kendiliğinden siliniyor gidiyor.Mesela toplamda 150 kişi var ise rehberde bazen 135 139 yada buna benzer şekilde eksilmiş oluyor.Bunun sebebi nedir kalıcı sağlam bi çözümü var mıdır ?
KİŞİLER--->SOL ÜSTTE GRUPLARA TIKLA----->HEPSİNİ İŞARETLEKolay gelsin.Nadir olarakta olsa yaşanılan bi sorunu belirtmek istiyorum yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun diyorum.Bu iphone da kişiler bazen eksiliyor kendiliğinden siliniyor gidiyor.Mesela toplamda 150 kişi var ise rehberde bazen 135 139 yada buna benzer şekilde eksilmiş oluyor.Bunun sebebi nedir kalıcı sağlam bi çözümü var mıdır ?
Islak mendil denedin mi ?İyi günler iyi forumlar iphone 7 mat telefonumun arkası kaptan dolayı izler olmaya başladı apple simgeside dahil nasıl temizliyebilirim
KİŞİLER--->SOL ÜSTTE GRUPLARA TIKLA----->HEPSİNİ İŞARETLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?