-
Konu Sahibi
-
Arkadaşım giden gitmiştir maalesef kurtamanın bir yolu yok umut et ki backup ı yakın bir tarihte yapmış ol yoksa gerçekten üzülerek söylüyorum ama imkansızı hayal etmek gibi birşey senin ki.Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki ay evvel vodafone ' den 3gs 32 gb satın altım vodafone ' u arayarak sim kilidini kaldırttım ve cihazı itunes e baglayarak black1rain ' i iphone ye yükledim ve iphoneden black1rain i açarak cydia yı ve ardından cydia dan icy yükledim bu arada versiyon 3.1.2 sorunsuz bir halde çalışan cihazımın şarjı bitti ve cihazı açtıgımda ekranda sadece itunes bağlantı resmi var ve pc iphonemi görmüyor, arkadaşlar iphonemi düzeltmek kadar içindeki kişisel bilğilerim benim için çok önemli bu durumda hem cihazımı hemde kişisel bilğilerimi güvenli bir şekilde nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Belki jb eskimiştir.Tekrar jb yap hem makinede kendini toparlar.slm arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun;
Sizinde yardımlarınızla iphone 3g v2.2 jb yaptım. cydia dan program uygulama indirebiliyorum fakat itunesten ipa dosyalarını atamıyorum..atıyomuş gübü gözüküyo fakat hata veriyo çok aradım uğraştım ama yapamadım
Öncelikle bir restore et belki bazı dosyalar silinmiş ve bu yüzden olmuyor olabilir bu da olmazsa iyi bir teknik servise götürmeni tavsiye ederim belki akım giden kablolarda bir temzasızlık olabilir.merhabalar benim apple iphone telefonum kapandı açılmıyor şarjda almiyor garanti süreside bitmiş ne yapmalıyım?? bazen açılıyor 2 saat felan sonra kapanıyor 3 ay açılmıyor.
WinScp yada başka bir browser ile telefona bağlanır /user/media/videos içinde çektiğiniz videoları bulabilir ve bunları alıp bilgisyarda izleyebilirsin.Arkadaşlar Merhaba ;
Telefonum 3.1.2 jealbreakli cycorde video programını kurdum cekim yapabiliyorum ama görüntüleri telefondan seyretmeme ragmen bilgisayara alamıyorum iphonun içinde görünmüyor. iphonenun dosyalarını gormem gerek ama goremıyorum bunun ıcın hangı programı kurmam gerek ilginiz iin teşekkürler
Merhaba biz yurtdışından gelen iPhone'a IMEI kaydını yaptırdıktan sonra SIM kartımızı takıp kullanabilirmiyiz?..
Cihazın itunesa bağlı iken home + power tuşuna bas aynı zamanda sim kartının sim kilidini iptal et birde bu şekilde dene.Bu arada cihazın 3G mi 3GS mi cihaz hakkında detaylı bilgi verirsen sevinirim yurtdışı mı garantili mi gibi gibi konular.selam arkadaşlar iphone 3g update yapmak istedim ama sadece ekranda usb kablolu itunes logosu cıkıyo sim kart takın diyo acil arama cıkıyor sadece. Ne yapmam gerek ıtunes bagladım ekranda simi takın diyor yardım......!
imei kaydı yapılmayan cihazın nasıl çalışmasını bekliyorsun cihaz imei kapalı sen onu pasaporta kayıt ettir yoksa çalışmaz.slm iphone 3g 8gb kullanıyorum. no sim card installed yazısı çıkıyo. itunese bağladıgım zaman da iphonu görmüyo dfu modda restore ettim yine aynı yazı çıkıyo 2 gündür uşraşıyorum iphone kollanılamaz durumda ne yapacağımı bilmiyorum hiç bi şekilde açamadım yüzlerce siteden anlatılanları uyguladım. hiç birinin bi etkisi olmadı. ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz. cihaz yurt dışından tksı kapalı. hatla kullanılmıyo anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
bunun gizli mi olması lazım yani cihazın içine gömülüp sonradan mı incelenecek...yoksa iphone sürüm 3.1.3 ise ztn tek tek kimle konuşulduğu silinmez komple silinir sende o zmn şüphe etmekte haklı olursun.ıy gunler cep telefonuna kımle konusdugunu anlamak ıcın bı program varmı yuklenen tsk acıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?