İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Samet.25

4s almayi dusunuyorum kafami karistiran tek soru appstore a uye olurken veya bisey indirirken illa kredi karti girmekmi gerekiyor ?

nfkcl00

Üye
4s almayi dusunuyorum kafami karistiran tek soru appstore a uye olurken veya bisey indirirken illa kredi karti girmekmi gerekiyor ?

Girmek zorunlu değil. Ücretli program almayacaksan girmene gerek yok. Daha sonra da gitme imkanı sağlıyor.

nfkcl00

Üye
ben aveanın tarifeye ek kampanyasıyla iphone 5 alcam sizce almalı miyim o kadar ay ödediğim paraya değer mi dersiniz ?

Değmez. Zaten 24 x ilave para ip. 5 in sıfır fiyatı ile aynı. Neden 24 ay taahhütte kalasın ki ?

nfkcl00

Üye
arkadaşlar ben almanya dan telefon getirtcem ve pasaport Yok çakma seri atsam olur mu ve kapanma ihtimali var mi

Sakın o işe girme derim. Onun yerine pasaport bulmayı dene. Hactan gelenler filan iş görür.

nfkcl00

Üye
iphone için dokunmaya duyarlı galaxy s3 gibi duvar kağıdı varmıdır olurmu

Bunun için jail brek yapman lazım. Tabikide o şekilde duvar kağıtları var. Şunu unutma her programın ilkönce iOS versiyonu çıkar (%99). Androitte olupta iosta olmayan yazılım yok.

nfkcl00

Üye
İyi geceler arkadaşlar. Iphone 4 aldım cydia yuklemek istiyorum. Nerden yükleyebilirim nasıl yüklerim

Jail brek yapman lazım ilkönce. Forumlardan bakabilirsin. İos versiyonun 6 ise hiç araştırma henüz yok.

nfkcl00

Üye

1. Jail brek appleın izin vermediği özellikleri kullanabilmek ve/veya ücretsiz apple storedeki programları yüklemek için kullanılır.
2.dezavantajı. Artık telefonun güvende değildir. Sertifikasız kontrolsüz programlarla doludur. Kısacası appleın kontrolünden geçmeyen merdiven altı programlarla dolar. Virüs olabilir. Virüs programı da olmadığı için bilgilerin erişimlerini kontrol altında tutamazsın.

hrn_07

Üye
elimde iki iphone 4s var ikisinde de aynı mail aynı apple hesabınını falan kullanıyorum ancak bendeki 4S e uygulama yüklediğimde diğerinede yükleniyor halbuki ayarlar/iTunes/AppStore da otomatik indirmelerde müzik ve uygulamalar kapalı ben yüklenmemesini istiyorum ne yapabilirim ?
Bu soruma cevap yokmu ? 2 .kez atiyorum ama

bilooooo

Üye
Yeni bir iphone 4s aldım. (iphonu pek sevmiyorum aslında ama kardeşimin ısrarı işte ) ilk iphone kullanışım olacak, telefonu açtım bu arada almanyadayım, hattımı taktım ve etkinleştirme istedi, etkinleştir dediğimde yapamadı. Daha sonra itunes uzerınden denedım ve olmadı. Bir arkadaşa sordum jail break yapalım dedi nedir bilmiyorum tam olarak. Duymuşlugum vardı uygulamaları ucretsiz yüklemek vs vs. Neyse yaptı ve telefon yine etkinleştirilemedi. Simlock oldugunu düşündük aldığım kişi simloksuz olduğunu söyledi, sim kart taktığımda sinyal aldığı görülüyor ve 3g görülüyor. Sonra sımlok olmadıgına karar kılıp surumu 6.0.1 den 6.1 e güncelledi bu bilmiş arkadaşım. Şu anda tek kafayı yemiş gibi. Sim kartsız bile ana menü gözükmüyor, aksıne her açtıgımda dil vs saçma sapan şeyler çıkıyo. Neyse dediğim gibi pek anlamıyorum, telefonu kurtarma modunda acma vs hakkında bişiler buldum arastırırken, restore et dediğimde: iphone'' adlı iphone için olan yazılımı indirmeyle ilgili bir sorun oluştu . ag baglantısı zaman aşımına ugradı . ag ayarlarınızın dogru ve ag baglantılarınızın etkin oldugundan emin olup yeniden deneyin şeklinde bir yazı alıyorum.

Bu iphone u nasıl kullanacağım, ıphone sevilecek bişi değilmiş yapınca kardeşime verecem gerçekten hiç hoşlalmadım ve çok canım sıkıldı...

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

polat01

Üye
İphone 4s Telefonum O2 İngiltere 5.1.1 Gevey ile sorunsuz kullanıyordum.
Cydia da 33 güncelleme uyarısı vermişti. Güncelleme yaparken SpringBoard gibi tuş ekrana geldi
Dokunduktan sonra telefon yeniden başlamaya çalıştı ve başlayamadı elma ekrana geliyor sonra ekranın ortasında minik
yuvarlak şekil dönüyor tekrar elma ekrana geliyor.

itunes ile güncelleme yapmaya çalışıyorum 1600,1601,1602 ve 21 hata kodunu alıyorum.
Probleme çözemedim gitti yardımcı olursanız sevinirim

SA Herkese
iPhone bugun garantiye gitti.Wifi sorunu yuzunden elimde belgeler felan var ama bilemiyorum.Simdi bu garanti sureci ne kadar surer?Elimde birde numara var internette takip edebilirmiyim? Biraz Acil!Hepinize Tesekkurler...

ben geçen hafta ıphone 5 32 gb aldım facebook uygulamasında hiç bir sorun yoktu ancak 2 3 gündür -1200 hatası alıyorum giriş yapamıyorum ama bu hatayı edge ver 3g le bağlanırken diyor wifi ile hiç bir sorun yok nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

BDEL

Üye
arkadaşlar bende iphone 3g var home tuşu çalışmıyo ve çökmüş düzeltmenin yolu var mı
(dfu moda alamıyorum)

Oğuzhan

Üye
@BDEL Donanimsal bir sorun servise vermen lazim

bune ya. ??? yarın takasla 4s alacağım bir sorun çıkmazsa. umarım böyle uğraştırmaz telefon beni. korktum şurdaki yorumları okuyunca
android telefon kullandım rom root kernel ıvır zıvır çok kurcaladım yaptım. buda baya bir karışık görünüyor. bakalım hakkıyla kurcalayabilecekmiyizm telefonu

cnrsnc55

Üye
iphone 4 s im de usb kablosuyla şarja takıorum sonra müzik çalara girdiğimde ses açma ikonu kayboluo ayrıca bildirimlerdede ses çıkmıo şarjdan çıkarıorum sonra düzelio acaba soketle alakalı bi durummudurr ?