ataberk_1980
Üye
model a1203 yazıyor 16gb aldığımda kullanıyordum vodafone hattım ile fakat ne olduysa dün oldu arkadaş yükseltiriz dedi pc ye itunesi yükledi ve ardından bağladı cihazı usb ye ve uptade dedi birsürü hata verdi sonra tekrarladı ve peşinden restore ve uptade var bi alt kızmı ona tıkladı sonra uptade oldu ve şuanda ekran itunes+usb kablo resmi var bu kare307kare olayınada cevap vermiyo telefon kafayı yiycem çok kötü bi durumamericadan getirtdiysen telefonu kırdırmadan sadece AT&T hattıyla kullanabilirsin eğer kırıksa daha önceden arkadaşın güncellediğinde silinmiştir en baştan kırman lazım ama yeni başladım iphone a anlamıyorum diyorsan işlem riskli biraz o yuzden git bir telefoncuya o kırsın sen americadanmı getirdin?
neden cra..kapacaksınki sitelerde programların fullu var her programın cihazın jb ise yukleyip kurman cok molayyıphone için crag yapıp app den istediğimiz dosyaları indirmek için telefonda yapılması gerekenleri resimli adım adım anlatabilen işinin uzmanı bir arkadaş yokmu arkadaşlar ...
burdan takip et konu jb yapmerhaba arkadaşlar iphone 3g 2.2.1 sürümü yurtdışından gelme telefonumu turbo simle kullanıyordum 3.0.1 sürümünü yükledim ekranda itunes e bağla ibaresi çıkıyo ayrıca pin kodu kapalı kart isitiyo taktım fakat bu seferde servis yok diyor ve telefonun hiç bir özelleğini kullanamıyorum ne yapmalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim
şimdilik sana karmaşık geliyor farkındayım ama inan çok basit sürümün 1.3.3 olması gibi birşey olmaz 3.1.3 tür ama sorun değil downgrade yapman önemli değil direk yap...http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...slem-yapmaya-kalkmayin-arkadaslar-307381.html bu link sana yardımcı olur.jailbreak yaptıktan sonra jb sonrası yapılması gerekenler diye google dan arat kolay şekilde yapabilirsin sana kolay gelsin.iprohne 3g 1.3.3 Jail Break Nasıl Yapılır. Sitedeki Konudan Hiçbirşey Anlamadım Acemiyim Yeni Aldım Tleefonu Sitede Yanlıslıkla 1.3.3 güncelleyenler 1.2.3 mü ne ceksin demişler frewareyi 1.2 ye düsürsün sonra yapsın demişler ancak bunu cözemedim nasıl düsürebilirim jail break icin ?
şimdilik sana karmaşık geliyor farkındayım ama inan çok basit sürümün 1.3.3 olması gibi birşey olmaz 3.1.3 tür ama sorun değil downgrade yapman önemli değil direk yap...http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...slem-yapmaya-kalkmayin-arkadaslar-307381.html bu link sana yardımcı olur.jailbreak yaptıktan sonra jb sonrası yapılması gerekenler diye google dan arat kolay şekilde yapabilirsin sana kolay gelsin.
ana menüden girip ayarlar - genel - hakkında diye bir buton var orda sürüm 1.3.3 mü yazıyor.Eger yazıyorsa bırak öle kalsın ELİNDE BİR KLASİK SÜRÜM VAR.bak sen bunu 3.1.3 e kdr yükselt hiç uğraşma yok şöle yok böle 3.1.3 yükselincede jb yap.bu sürüm çok eski bir sürüm seni hiç memnun etmez hiçbir oyun çalışmaz boşu boşuna jb yapmış olursun.şu an telefonum 1.3.3 ilk olarak Redsnow windows beta 0.9 4 final DOWLOAD bilgisayarıma indirdim sonra iphone1,2_3.1.3ipw olanı indiriyorum direk olarak bunu gösterip pc ile ilişkilendirince jailbreak olucakmı deniyecegim jail break sonrası hafıza ve mesajlar resimlerin gitmemesi mümkünmü ? birde konuda arkadas söyle yazmıs bunu yapmadım ben
!!!!!!!!!hata ile 3.1.3 update yapan arkadaşlar 3.1.2 dönüşü!!!!!!!!
itunesten 1015 hatasını alıp iphone ekranında itunes ve usb yani rocovery modda gördügünüzde blackra1ni açıp jailbreak yaparak.3,1,2 dönüş yapabilirsiniz
ilgin icin cok tesekkür ederim yardımların icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?