Iphone GPS programı hangisini tavsiye edersiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Iphone GPS programı hangisini tavsiye edersiniz.
Arkadaşlar GPS için MotionX GPS Lite diye bir program kullanıyorum.Store dan ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz bugün açık alanda deneme yaptım va tam nokta atışı yaparak bulunduğum yeri hatta hangi oda da olduğumuzu bile buldu.işin ilginç tarafı açık alanda gezerken sinyal sürekli bulunduğum yeri takip etti 10 metre mesafeyi bile takip ediyordu ve çok şaşırdım.işin açıkcası ben bile bu kadar iyisini beklemiyordum.Adamlar yapmış yaaaa...Sizin tavsiye edeceğiniz bir başka program var mı?

• Beğen
Tepkiler: danger2 ve irfancelik23

drsphex

Üye
peki kontör gitti mi? ücretli mi yani?

maivesiyah

maivesiyah

Üye
ben google maps ile denedim bi kaç kez baya iyi oda

tsunami34

Üye
Arkadaslar selam...

Bildiginiz üzere iphone 3g ile navigsyon da konturunuz gitmekte veya fena fatura patlamakta.
Samsung un modeine nazaran iphone da gps modem gömülü değil...
Bunu ben bu yaz italya ve yunanistan seyahatimde astım ...
sadece gps modem ile blutooth tan baglatı kurdugunuzda naivgasyonunuz on numra çalışıyor..
Software secimide size kalmış artık ...
BBirde yanında solar usb charger tasıyorum...Güneş enerjisinden faydalanarak hem iphone hemde gps modemimim sarj edebiliyorum...

ceylanbey

Üye
mobılenavıgator

manifesto2

Üye
Yanlışınız var arkadaşlar. Ben Igo MyWay 2009 yükledim (Iphone 3g - 16) ve sorunsuz çalıştırıyorum. Cihazımda sadece gelen aramalara açık bir sim kart var. Buna rağmen nokta atışı yapıyorum. Bilgilerinize.

LiL_AcE

Üye
tomtom u kulaniyorum ve süper calisiyor

kaizers

Üye
Tomtom? Turkiye varmi?

hasan607

Üye
iphone tomtom koydum calisiyor ama gps yok. 3g ile pahali oluyor

asbuzu

asbuzu

Üye
bende de igo var hiç bir kontur atışı felan olmuyor zaten iphone da gömülü gps VAR BİLGİNİZEEEE

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tomtom,igo,ndrive ve navigon un Türkiye haritalısı sitede var..igo ve tomtom harika tavsiye ederim..

1_buraqt

Üye
asbuzu konturun gıdıyor sen farkında deılsın

yassose

Üye
Arkadaslar selam...

Bildiginiz üzere iphone 3g ile navigsyon da konturunuz gitmekte veya fena fatura patlamakta.
Samsung un modeine nazaran iphone da gps modem gömülü değil...
Bunu ben bu yaz italya ve yunanistan seyahatimde astım ...
sadece gps modem ile blutooth tan baglatı kurdugunuzda naivgasyonunuz on numra çalışıyor..
Software secimide size kalmış artık ...
BBirde yanında solar usb charger tasıyorum...Güneş enerjisinden faydalanarak hem iphone hemde gps modemimim sarj edebiliyorum...

http://www.maxicep.com/iphone-3g-uygulama-oyun-tema/yeni-iphone-3g-harika-bir-telefon-145117.html

dahili gps yok diyebiliyosun istersen bir oku konuyu

bvale

Üye
gps in kralı var iphonelarda :)

serhat00

serhat00

Üye
en kral tomtom

haqqus

haqqus

Üye
ben igo yukledim çaısmadı yanı acıldı kapandı geri tomtom attım oda yerimi bulamıo orjinal haritada bekliom yeriniz bulunamadı dio iphone 3G 8GB jailberak yapılmıs cihaza bundan mı acaba yoksa Gps mi arızalı yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

ketanes

Üye
Ndrive Turkey'i tek geçerim jb.li olarak yükledim çok hızlı buluyo ve çok özelliği var ayrıyetten tamamen türkçe ve kontor falanda gitmiyo. google maps gibi 3gden anlık harita yükleme yapmıyo programı tel.e kurarken haritayıda yüklüyo. o yüzden kontorünüz cebinizde kalıyo ;)

zed313

zed313

Üye
Bende tomtom ve navigon var ama navigon bana göre en iyisi ayrica fatura kabarma olayi yok yani online calismio baglantisiz arabada kullaniyorum hiz göstergeme dahi baktigimda iphonede ayni hızı hemen hemen gosterio bence kalite yapmışlar fakat tek bi problem var cok fazla detay yok yada mağaza gösteriyor dandik yerler gosterio ünlü bı çok yer eksik ayrıca adres girerken mahalle yazmiyo tomtom dada navigon dada cadde ismi yazicaksiniz şimdilik navigona 3 Yıldız veririm tomtoma göre iyi

ggureli

Üye
bende 4 adet navigasyon var en iyisi İGO

yusufnlll

Üye
arkadaslar onccelik bana yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum. benim sorunum bundan 3 ay once iphona 3gs 16gb ozelliklerine sahip bir iphone aldim.bu alete TOMTOM yuklemeye calisdim. fakat internetten indirdigim tomtom programi itunes uzerinden iphoneye yuklemey calisdigimda ( het programma tom tom is niet op de iphone yusuf dinleyici geinstalleer, omdat het niet is ondertekend ) diye bir sorun veriyor ve yuklemiyor.benim yuklemek istedigim tot tom programi turkiye haritasini iceriyor. fakat ben iphoneyi hollandadan aldim ve hollandada yasiyorum. bu sorun neden kaynaklana bilir. simdiden tesekkur ediyorum

Üst Alt