iphone fazla abartılıyor

SHS

Üye
Garip telefon zevklerin var ace den iphone a, ordan c601 e

Tepkiler: Türe

__xXx__

Üye
sen çin malı iphone almışındır hacı ace den sonra senin iphone neymiş lan demen lazımdı

Konuda birbirlerine sataşma,laf atma olmazsa konu devam eder ama %100 konu tartışmaya gidicek ve kapanacak
tartışmaya çalışanlar yapmayın işte doğru düzgün konuşmak varken bir telefon için kırmayın birbirnizi

konuya gelince;teknoloji fazla ilerliyor artık kimisini iphone kesmez kimisini nokia vs yada tam tersi. Bu,önemli olan aldığınız elektronik alet isteğinizi karşılıyor mu?
İlk önce onu düşünmek lazım sonrada istediğinize yönelmeniz lazım.

dagar

Üye
İsletim sistemi olrak arkadas alisamamis bnce

c6 yada derki işlemcinin hizina yetişemiyorum.

İ phone 1.400 tl

Ace : 600 tl

Senin dedigin bile dogrudan mantik hatasi

Konu Sahibi
Orijinal ama daha alışamadık birbirimize.Tasarımını seviyorum.App Store e aşığım IOS a hastayım tek sorun çok naz yapıyor hocalar

IPhone tabii ki kullanim hazzi vermez. zaten Iphonenin android ve symbiandan iki artisi var: 1.uygulama ve oyun
2.tarayici

aleranol

Üye
Arkadaşım bende c7 var istersen değişebilirim Kutulu ve 2 yıl garantili

Bana göre iphone'ın tek eksiği ekran yönünden küçük olması. Biraz daha büyütse daha da iyi olur ama şu da var j.b. Yapmadığınız zaman onun iphone olduğunu anlamıyorsunuz

xperia neo iphone4s den iyi öylemi helal olsun bu günleride gördük bir glbencmarka bakın birde donanımınıza artı sisteminize akşam akşam güldürdünüz beni

Tepkiler: Cihanî Sultan