iphone fabrika ayarı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
iphone fabrika ayarı sorunu
Geçen gün iphone 4'üme şarkı atmak için bilgisayara bağladım, itunes açıldı fakat bilgisayar dondu reset atmak zorunda kaldım, bilgisayarı tekrar açtığımda itunes açıldı ve hata oluştu tarzında şeyler yazdı,
şimdi de iphone'umu bilgisayara bağladığımda itunes açıldı ve iphone içeriği okunamıyor fabrika ayarlarına geri dönmek için geri yükle'yi tıklayın diyor, tıkladığımda ise içindeki tüm verilerin silineceğini, en son versiyonun yükleneceğini söylüyor
bu noktada da şu soru aklıma takıldı ve yapmadım bu işlemi
bunu yaptığımda jailbreak'im gidecek mi, herhangi bir sorun olur mu? yeniden jailbreak yaptırmak zorunda bırakmaz beni umarım

Türe

Türe

Üye
Geçen gün iphone 4'üme şarkı atmak için bilgisayara bağladım, itunes açıldı fakat bilgisayar dondu reset atmak zorunda kaldım, bilgisayarı tekrar açtığımda itunes açıldı ve hata oluştu tarzında şeyler yazdı,
şimdi de iphone'umu bilgisayara bağladığımda itunes açıldı ve iphone içeriği okunamıyor fabrika ayarlarına geri dönmek için geri yükle'yi tıklayın diyor, tıkladığımda ise içindeki tüm verilerin silineceğini, en son versiyonun yükleneceğini söylüyor
bu noktada da şu soru aklıma takıldı ve yapmadım bu işlemi
bunu yaptığımda jailbreak'im gidecek mi, herhangi bir sorun olur mu? yeniden jailbreak yaptırmak zorunda bırakmaz beni umarım

evet geri yüklemesi demek en güncel yazılımı tekrar kurması ve bütün verileri silmesi demektir

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
peki jailbreak isteyecek mi yine?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
peki jailbreak isteyecek mi yine?

Restore yada update etmeniz durumunda yeniden jailbreak yapmanız gerekir.

Önemli not: Eğer cihazınız lock ise yani sim kilit varsa kesinlikle update etmeyiniz.

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum verizone iphone yani sim kartsız versiyonu, update etsem sorun olur mu?

systemboys

systemboys

Üye
jailbreak ister belki ama nesi varki jb yapmanın 10-15 dk lık bişey ya :D

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
öyle tabi ama tırsıyorum telefona birşey olacak diye :)

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Telefonum verizone iphone yani sim kartsız versiyonu, update etsem sorun olur mu?

Sorun olmaz ama update ederken update ettiğiniz sürüm için jb varmı yokmu kontrol edin jb yoksa etmeyin.
Siz bu cihazı nerede kullanıyorsunuz malum türkiyede cdma şebekesini destekleyen operatör yok.

Jb içinde çekinmeyin cihaza hiçbir şey olmaz.

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
onları araştırıcam zaten emin olmak için 1 haftadır bu şekilde kullanıyorum telefonu, Türkiye'de kullanıyorum ayrıca

Üst Alt