Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone dan anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdfgh19
Üye
Konu Sahibi
İphone dan anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi
Merhaba. iphone 4s aldım uygulamalar pahalı bu yüzden jb yapmayı düşünüyorum. Bunu yaparsam ne gibi risk olur telefon kitlenir filan dediler lütfen yardım edin
dejavu178
Üye
garanti dışı kalıyormuş sanırım.
Türe
Üye
Telefon garantiden cikar ama restore edersen duzelir garantiye girer
Hmmtelefon yeni garintede şuan peki siz ne önerirsiniz yapmalımıyım başka herhangi bir sorun olur mu arkadaşım telefon apple ableminindeyen dona bilir dedi ama onun 4 bendeki 4s , bide nası restore ederim ?
Epple
Üye
iTunes uzerinden geri yukle secenegine basarsin. Guncel surumu tekrar indirur kurar. Telefonun ilk yeni almis gibi olur.
Türe
Üye
İstersen yazilimi direkt sitelerden pc ne indir. Telefonu pc ye bagla telefonun kilit tusu + menu tusuna itunes logosu gelene kadar basili tut sonra itunes kurtarma modu cart curt dicek shifte basarak geri yukle de sonra indirdigin yazilimi sec
İstersen yazilimi direkt sitelerden pc ne indir. Telefonu pc ye bagla telefonun kilit tusu + menu tusuna itunes logosu gelene kadar basili tut sonra itunes kurtarma modu cart curt dicek shifte basarak geri yukle de sonra indirdigin yazilimi sec