İphone dan anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdfgh19

asdfgh19

Üye
    Konu Sahibi
İphone dan anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi
Merhaba. iphone 4s aldım uygulamalar pahalı bu yüzden jb yapmayı düşünüyorum. Bunu yaparsam ne gibi risk olur telefon kitlenir filan dediler lütfen yardım edin

dejavu178

dejavu178

Üye
garanti dışı kalıyormuş sanırım.

Türe

Türe

Üye
Telefon garantiden cikar ama restore edersen duzelir garantiye girer

asdfgh19

asdfgh19

Üye
    Konu Sahibi
Telefon garantiden cikar ama restore edersen duzelir garantiye girer
Hmmtelefon yeni garintede şuan peki siz ne önerirsiniz yapmalımıyım başka herhangi bir sorun olur mu arkadaşım telefon apple ableminindeyen dona bilir dedi ama onun 4 bendeki 4s , bide nası restore ederim ?

Epple

Epple

Üye
iTunes uzerinden geri yukle secenegine basarsin. Guncel surumu tekrar indirur kurar. Telefonun ilk yeni almis gibi olur.

Türe

Türe

Üye
İstersen yazilimi direkt sitelerden pc ne indir. Telefonu pc ye bagla telefonun kilit tusu + menu tusuna itunes logosu gelene kadar basili tut sonra itunes kurtarma modu cart curt dicek shifte basarak geri yukle de sonra indirdigin yazilimi sec :oke:

Epple

Epple

Üye
İstersen yazilimi direkt sitelerden pc ne indir. Telefonu pc ye bagla telefonun kilit tusu + menu tusuna itunes logosu gelene kadar basili tut sonra itunes kurtarma modu cart curt dicek shifte basarak geri yukle de sonra indirdigin yazilimi sec :oke:

O kadarina gerek yok sanirim. Arkadasin telefonu simfree oldugu icin direk iTunes un indirdigi yazilimi yuklemesi yeter.

panpalar

panpalar

Üye
jb iyi bişey ama garanti dışı bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt