İphone da mesaj ve versiyon problemi? yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drbeyaz

Üye
    Konu Sahibi
İphone da mesaj ve versiyon problemi? yardım...
arkadaşlar selamlar, sizden yardım istiyorum, teknoloji konusunda pek iyi değilim

1.1.3 versiyonunda ıphone um var bunun versiyonunu artırmam bana ne kazandırır ve son versiyonu nasıl yükseltebilirim, bir zararı olurmu ???

bir diğer sorumda telefon kayıtlarım +90 532 li olunca gelen aramanın kime ait olduğunu göremiyorum, 532 li yaptığımda da mesajın kimden geldiğini göremiyorum, ne yapmam lazım???

yardımcı olursanız çok sevinirim

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim itunes ile 3.1.2 yi yükle bu tür aksaklılar düzeltilmiş..versiyon yükseltince önceki versiyonlardaki sorunlar çözülmüş olur..

drbeyaz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim itunes ile 3.1.2 yi yükle bu tür aksaklılar düzeltilmiş..versiyon yükseltince önceki versiyonlardaki sorunlar çözülmüş olur..

teşekkür ederim versiyonu nasıl yükseltebilirim, resimli anlatım varmı yada kısaca bahsedebilirmisin....

Nadir

Emekli Yönetici
itunesi pc ye kur..telefonu usb ile tak..itunes telefonu tanıyacaktır...ortada en başta infoya tıkla orda restore var onu tıklayınca güncellemeye başlar..

drbeyaz

Üye
    Konu Sahibi
itunesi pc ye kur..telefonu usb ile tak..itunes telefonu tanıyacaktır...ortada en başta infoya tıkla orda restore var onu tıklayınca güncellemeye başlar..

evet bsayarda yüklü, restorede kayıtlar silinmez dimi...
sağolasın

Nadir

Emekli Yönetici
restore edersen bütün kayıtların gider bir şekilde yedekle onları...

drbeyaz

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ve şuan tel kitlendi sanırım

bir usb işareti itunes i gösteriyor ve sadece acil aramalar mevcut hiç bir menu görülümüyor

????????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...