iPhone Cydia'dan indirme hataları alanlar buyursunlar (uzun bir uğraşdan sonra)

Sponsorlu Bağlantılar

k.halil

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Cydia'dan indirme hataları alanlar buyursunlar (uzun bir uğraşdan sonra)
Artık iPhone Cydia'dan download yaparken sorun olmayacak inşallah.harbi başlayalım ilk önce Cydia'dan ifile dosyasını indirin.daha sonra ifile girin
private/etc/apt/source.list içine girip ,özellikle zodtt varsa onu silip deneyin.
Sadec zodtt adlı dosyayı silmenizi tavsiye ederim teli restart yapın ve hatasız sekilde istediğinizi yükleyin ayrıca sizi bı konu hakkında da bilgilendirmek isterim.iPhone safe moda girince ilk önce en son yüklediğiniz uygulamayı silin ve teli kapatıp acın yoksa teliniz çöker uygulama yükledikten sonra tel safe moda girdi mı diye kontrol edin ki en son yüklediğiniz uygulamayı hatırlayın şiddetle tavsiyemdir

Bu yazı uzun uğraşların sonucur teşekkürü eksik görmeyelim lütfen

• Beğen
Tepkiler: palaska2525, kemal21 ve Revengeful

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir deneyelim bakalım..

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet bir ara çökmüştü..

or_er

Üye
teşekürler

hakankurban

hakankurban

Üye
anında safe moda girmeyen uygulamalar var onlar için ne yapacağız?

ibanez130

Üye
arkadaşlar merhaba,
öncelikle 3 günlük iphone 3g 16gb jb 4.2.1 versyon yüklü telefon kullanıcısıyım.
cydia'dan yüklediğim hiç bir program açılmıyor.yüklüyor masa üstüne ikon geliyor tıklıyorum açılır gibi oluyor 3 sny sonra tekrar masa üstüne dönüyor. ibloutooth,cycorder,anyring ve birkaç program denedim hepsinde aynı sorun var.ağırlıkta cyde.xSellize source'undan indiriyorum ama dediğim gibi hiç bir programı çalışır görmedim daha.

lütfen yardım.şimdiden cevap verenlere teşekkürler.

agop27

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum ikonlar geliyor fakat açılmıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba ?

Üst Alt