Iphone cam tamamen kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tatam

Üye
    Konu Sahibi
Iphone cam tamamen kırıldı
merhaba iphone yüksekçe bi yerden düştü ve ekranı paröalara ayrıldı çok fazla parççalara ayrıldı parçalra sağ sola dağıldı fln ekrana biraz bakym dedim naylon bişey geldi elime sanırım dokunmatıiğide gitmiş bu tamir olurmu daha

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
inşallah ekran hasar görmemiştir ön camı değiştirmen mumkun

tatam

Üye
    Konu Sahibi
ceap için saolda bugün tekrar bi bakym dedim baya fena olmuş yani cam paramparça camın tamamı çatlaklaran bembeyaz ayrıca içindfeki kahverengi bi düzlm gibi bişey var cama yapışık çip gibi bişey o da camla beraber çıkmış dışarı yani bi kısmı telefonun dışında ama kopmadı sonuç oalrak yine bi yere sorarım ama düzelmez gibime geliyor yeni tel alrm helde tekrardan cevap için saol kib

taaq

Üye
apple 300 TL civarı istiyo ekran için, 75$ a yurtdışından getirtebilirim istersen fakat kargo için beklemen gerekecek ve kurulumu sana ait.Uyarsa pm at gittigidiyor, sahibinden gibi herhangi bir site üzerinden gerçekleştirebiliriz satışı , her türlü iphone parçasını getirtebilirim ihtiyacı olan varsa..

• Beğen
Tepkiler: beyzam03
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
apple 300 TL civarı istiyo ekran için, 75$ a yurtdışından getirtebilirim istersen fakat kargo için beklemen gerekecek ve kurulumu sana ait.Uyarsa pm at gittigidiyor, sahibinden gibi herhangi bir site üzerinden gerçekleştirebiliriz satışı , her türlü iphone parçasını getirtebilirim ihtiyacı olan varsa..
Selam dostum eğer Telefon parçaları da getirebiliyorsan S.E P1İ için Kapak.tuş takımı ve ekran koruyucuda getiebilir misin

taaq

Üye
Selam dostum eğer Telefon parçaları da getirebiliyorsan S.E P1İ için Kapak.tuş takımı ve ekran koruyucuda getiebilir misin
P1 için sadece ekran koruyucu film bulabildim ondada kargo ücreti ürünün ücretini aşıyor sırf onun için değmez diye düşünüyorum türkiyeden daha ucuza temin edebilirsin ekran koruyucuyu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt