İphone Bölümü Kategori Ayrımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İphone Bölümü Kategori Ayrımı
Yönetici arkadaşlardan bir ricam var..İphone bölümüne girdiğimizde özellikle program ve oyun bölümüne çok karışık orayı oyun ve uygulama ve tema şeklinde ayrı ayrı kategorilere bölersek üyelerin daha kolay istediğine kavuşacağını düşünüyorum..

haltie

haltie

Üye
bencede orda düzenleme iyi olur cünkü çok kullanıcısı olan bir cihaz site için önem teşkil ediyor

Ozan

Ozan

Admin
Bölümü detaylı inceledikten sonra yorum yapacağım ama tabiki elbet ayrılmasında yarar var
En başta ayırmayı düşünmüstüm ancak iphone uygulamalarının "cydia" gibi direkt kendi üstündeki tam sürüm uygulama edinebilme kaynaklarına geçmesi, internet sitelerinden uygulama temininin az olacagini işaret ediyordu ve o yüzden paylasımlar kısıtlı olacağı için ayırmamıstık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ilk başlarda düşündüğünüz doğruydu ama Ozan şimdi bütün sitelerde ayrı ayrı ve cydia haricinde bir sürü program veren siteler var..inan orası karmakarışık..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gerek yok bence.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konum diye demiyorum senin o bölümle bir alakan yok..işin var mı orda? hem boş yere tatsızlık çıkarma..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Catty ve nadir3391 lütfen atışmayınız...!!!

Nadir konu açmışsın Bilalde kendi yorumunu yapmış. Herkes yorumlarında özgürdür... :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam sorun yok..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben o bölümde bulunmuyorum ama rahatlık açısından kategorilere ayrılması mantıklı geliyor :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah bekliyoruz...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Cevap uzadıysa , yılbaşından sonraya kalır büyük ihtimal :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yönetici arkadaşlardan olumlu veya olumsuz bir cevap bekliyoruz..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet bence de ayrılması iyi olacak oyunlar uygulamalar tema felan ayrı ayrı olması daha düzenli olcaktır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enginciğim oraya girince kendimi kaybediyorum inan..karman çorman olmuşş..

Emir

Emir

Üye
Kardeşim çok haklı bencede çeki düzen verilmesi lazım çok karışık Bir birini Kırmayın kardeşim Boş ver..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt