İphone Batarya kullanımı -YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
İphone Batarya kullanımı -YARDIM
Merhaba arkadaşlar ;
2 gün evvel i phone 5s aldım.Bataryayı nasıl daha iyi kullanabilirim? nasıl daha çok verim alırım ne zaman ne kadar süreyle şarj edilmeli optimizasyon için önerileriniz var mıdır? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum....Özelliklede güzel bi batarya koruma UYGULAMASI VARMI? Şimdiden teşekkürler...

BRKTNL

BRKTNL

Üye
iOS 9'la pil tasarruf modu gelmişti. İşinizi görebilir.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9'la pil tasarruf modu gelmişti. İşinizi görebilir.
şarjım %100 olsa bile o mod açık olsa sıkıntı olurmu hocam sadece whatsapp internet lazım zaten ? zararı varmı

BRKTNL

BRKTNL

Üye
şarjım %100 olsa bile o mod açık olsa sıkıntı olurmu hocam sadece whatsapp internet lazım zaten ? zararı varmı
Tasarruf modunun hiçbir sıkıntısı olmaz. Sadece performanstan ödün verir.

• Beğen
Tepkiler: legolas29
İp5furkan

İp5furkan

Üye
Battery Doctor uygulaması. Tek geçerim.

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
Battery Doctor uygulaması. Tek geçerim.
ya o bi işe yaramıyomuş ben araştırdım
Hocam konum servisleri kapatın, parlaklığı çok açmayın, handoff kapayın, arkaplanda işlem yapmasına izin vermeyin uygulamaların(arkaplanda uygulama yenile kapayın),mail yenilenmelerini kapatın el ile yapın,otomatik güncelleme kapatın, siriyide kapatın,bildirimleride her uygulamadan gelmesine izin vermeyin çok daha iyi olur.onun dışında şarj ede edede(yani şarj etmek iyi demiyorum gün geçtikce) iyileşiyor 2 günlük biraz yeni.şarj etme konusunda okuduğum yorumlar 15 de falan çıkarıp 100 de takmak ara sırada tamamen bitirip yine 100 de çıkarmak.(tabi her zaman yapmanız şart değil ihtiyaç olur falan sorun olmaz)
şarj ile alakası yok ama assistive touch kullanmanızı öneririm

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt