ekran dokunmatigi piyasadki en iyisi en hassası ve En güzeli
wi-fi hızı ve internet sörf keyfi çok güzel (video izleyemiyosun).Son güncelemede izleyebilyosan bilgim yok tabi)
kamera tatmin edici deil fotograf ve video için apple yakışmayan çok kötü bir kamera
hafıza 8g - 16 gb yeter dersen iyi demezsen kötü çünkü artırılamıyor.
Batarya degişimin olamaması bence dez avantaj,Pili bozulduğunda pilini çıkarıp, yerine yenisini takamazsınız. Çünkü iPhone'da piller cihaza sabitlenmiş durumda. Apple, pil yerine iPhone'u değiştirmenizi öneriyor.
oyun oynamak süper , kendini bilgisayrda hissediyorsun sensörler çok hassa olması insanın keyfine keyif katıyor
telfonun genişligi taşımda özellikle yazın sorun oluyor.
Bluetooth olayını son güncelemede çözüldügü için o sorun olmaktan çıktı
mp3 itunes ile yüklenebiliyor, yani arkadaşının bilgisayarında begendigin bir mp3 yükleyemiyorsun
AŞIRI GÜÇ KULLANIYOR!
Üçüncü nesil şebeke, kablosuz internet için Wi-Fi, konum tanımlama servisleri (GPS), geniş ekran, müzikçalar gibi özelliklerle yoğun güç tüketimine açık olan iPhone 3G’nin dolu bir batarya ile kullanım sürelerine bakıldığında rakiplerine göre performans olarak oldukça geride kaldığı görülüyor.
MMS YOK
iPhone’un desteklemediği özelliklerden birisi de MMS. Multimedya mesajlaşma olarak bilinen bu özellik sayesinde fotoğraf ve video görüntülerinin başka kullanıcılarla paylaşılması sağlanıyor. iPhone ise burada e-posta çözümünü kullanmayı tercih etmiş durumda.
Bunları internet sitelerinden bulup derledim.
Kısacası kameraya önem vermiyorsan, müzik aktarmada itunesı kullanmak zorunda kalmak sorun çıkarmıyorsa
oyun için muhteşem bir telefon arıyorsan ve wi-fi ile güzel bir internet sürf istiyosan alıacak bir telefon.
Bora'nında dedigi gibi ekran çok hassas kırılma konusunda aynı sorunu bir çok sitede rasladım nazik bir ekrana sahip bunları göz önüne alman lazım
Not:İ-phone fanatikleri kalkıp konuyu saptırmasın lütfen
arkadaşımız sormuş iyide, kötüde özellikleri yazdım bu özellikler kafadan sallama deildir.Gerçek internet sitelernden araştırılmıştır.