iphone al ya boşverIphone 4S almayı düşünüyordum seneye içime kara bulut girdi şimdi
fiyat aralığı belirtirsen daha rahat öneririz![]()

ya gerçekten farklı sistemleri de denemek istiyordum ama çok fazla kısıtlayıcı olması kötü
iphone al ya boşver![]()

alışırsın ya hem ios kadar stabil bir işletim sistemi yok
ya gerçekten farklı sistemleri de denemek istiyordum ama çok fazla kısıtlayıcı olması kötü![]()

öylede ios kadar sağlam bir işletim sistemide yok yaiphone kadr kısıtlı sistem gormedim be arkadaş

kısıtlı olmasaydı sağlam olmazdı bence
öylede ios kadar sağlam bir işletim sistemide yok ya![]()
bencede birde androidde mezhep geniş ya ahvali sezemiyoruzkısıtlı olmasaydı sağlam olmazdı bence

bence katılıyorum telefona jb yap sonra gerekli programları kur sonra bt yi özgür yap toplu seçme silme flen derken çooook işlem yapıyon walla kasıntı tek güzelliği oyunlarda sıkıntı yokkısıtlı olmasaydı sağlam olmazdı bence
Jb yaptıktan sonra Ios un Android hızından farkı kalmıyor ama
bence katılıyorum telefona jb yap sonra gerekli programları kur sonra bt yi özgür yap toplu seçme silme flen derken çooook işlem yapıyon walla kasıntı tek güzelliği oyunlarda sıkıntı yok

bu jb olayı telefonu dağıtıyormuş ama öyle duydum
Jb yaptıktan sonra Ios un Android hızından farkı kalmıyor ama![]()

Iphone 4S almayı düşünüyordum seneye içime kara bulut girdi şimdi
fiyat aralığı belirtirsen daha rahat öneririz![]()
yuhhIyide abi ben istediğim bir müziği bile zil sesi yapmak için kırk takla atıyorum çok saçma değil mi
hocam 500-1000 arası teşekkür ederim.

symbian 3 telefonlara flash atınca dalga geçen iphone kullanan arkadaşlarım var
bence katılıyorum telefona jb yap sonra gerekli programları kur sonra bt yi özgür yap toplu seçme silme flen derken çooook işlem yapıyon walla kasıntı tek güzelliği oyunlarda sıkıntı yok
onlara bunu desem heralde 3310 alırlar