Türe
Üye
Millet bu konuya sırf iPhone'u kötülemek için yorum atıyor sanırım. Herkesi kastetmiyorum ama bilmeyen kullanmasın ve almasında efendim bu aleti öyle her yiğit kullanamaz
Millet bu konuya sırf iPhone'u kötülemek için yorum atıyor sanırım. Herkesi kastetmiyorum ama bilmeyen kullanmasın ve almasında efendim bu aleti öyle her yiğit kullanamaz
herkes ihtiyacına göre telefon alsın kamera için 808 alsın oyun-uygulama için iphone alsın oyun-internet-uygulama için android alsın
iphone u internet için önermem çünkü firefox haricinde flash playeri yok nedeni ise yok bataryaya zarar veriyormuş gibi saçma sapan savunma mesajları gerçi artık android de de olmayacak diyorlar ama yinede android daha iyidir neden mi ?
android tamam kod kirliliği olabilir ama adamlar ona göre işlemci gpu falan takıyorlar
ios stabil olabilir ama onada ona göre parça takıyorlar neticede 2 side aynı yola çıkıyor bence... tartışma çıkartmak istemiyorum ios bencede daha iyidir donanımı yormaz ama flash player bence büyük eksiklik telefona 2.700 küsür TL para vericem flash player i olmayacak beni kısıtlayacak v.s v.s ne anladım ben o işten... göster ama elletme misali
puffin var agaaç dibine vur flaşın ben babamın iphonedan akıllı tv den video izledim pffin ile
ayrıca çoğu televizyonun iPhone uygulaması var, aç istediğin zaman izle.
ama gerekte yok
Aynen. Hiçbiri Androidde yokken (Çoğu yok) iOS'da var
ama gerekte yok
Aynen. Hiçbiri Androidde yokken (Çoğu yok) iOS'da var
katılıyorum bole kısıtlı sistem sadece hava atmak için sadece 1 hafta 3gs kullandım telefon çıkalı olmuş 4 yıl ama iphone diye arkadaş sırf bir hafta sen zenginsin adamın iphone var diye muhabbet geçti al eline s3 kimse bişi demez ama s3 ü bilen kişi der o ayrı
Vlla çok uzun yazmışsın okuyamayacağım gece geceAma başta yazdığına cevap yazayım
Android'in kuruluşu : 5 Kasım 2007
iOS'un kuruluşu : 9 Ocak 2007
10 aylık fark ile Marketler arasında bu kadar uçurum olmaz efendim
Ayrıca iPhone'da kullanılan donanıma bakarak sen iPhone'u alıyorsan -ki öyle diyorsun- bırak alma kalsın da zaten.Bırak iPhone'u kullanmasını bilenler alsın Sonra vay efendim kapalı , vay efendim donanımı düşük diye sızlanmayın
- - - Eklendi - - -
Siz hava atmak için kullanınKullanmasını bilenlerin videoları ile dolu Youtube. Araştırma bilseniz araştırırdınız
Bizimde forumdaki yardımlaşmadaki amacımız bu zaten dostumkullanmasını bilen alsın dediğin gibi ama ilk defa alacak olan arkadaşlara bilgi amacıyla birşeyler yazdım kimseye kötü niyetli birşey söylemem yanlış anlaşılmasın
Herkes ihtiyacına göre alırsa sorun kalmaz Yanlış tercihin sonu kötüleme - çamur atma olmamalı
Vlla çok uzun yazmışsın okuyamayacağım gece geceAma başta yazdığına cevap yazayım
Android'in kuruluşu : 5 Kasım 2007
iOS'un kuruluşu : 9 Ocak 2007
10 aylık fark ile Marketler arasında bu kadar uçurum olmaz efendim
Ayrıca iPhone'da kullanılan donanıma bakarak sen iPhone'u alıyorsan -ki öyle diyorsun- bırak alma kalsın da zaten.
Bırak iPhone'u kullanmasını bilenler alsın Sonra vay efendim kapalı , vay efendim donanımı düşük diye sızlanmayın
- - - Eklendi - - -
Siz hava atmak için kullanınKullanmasını bilenlerin videoları ile dolu Youtube. Araştırma bilseniz araştırırdınız
İhtiyaclarin degisecegini goz onune alirsak bu hem dogru hem yanlisarkadasın yazdığının tamamını okuyamadım kusura bakmayın.ancak sunu diyorum jb yapılmayacaksa Iphone kesinlikle alınmaya değmez.ha jailbreak yaptığın zaman zaten appstore kilidi ile beraber çoğu kısıtlamalarda kalkıyor.(bluetooth, zil sesi mp3 vs)
O zaman ihtiyaciniza gore alacaksiniz sikayet etmeyeceksiniz sekerim
- - - Eklendi - - -
İhtiyaclarin degisecegini goz onune alirsak bu hem dogru hem yanlis
Hani iphone kusursuzdu ömrümü yedi benim yav.O olmaz bu şu olmaz yok store id al yok itunnes yüklü değilse bilgisayarından dosya gömeremezsin yeter yav.Bana sony marka bir androidli cihaz önerir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?