Iphone alcam yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Iphone alcam yardım edermisiniz?
Arkadaşlar 1000tl civarı bir bütçeyle Iphone almak istiyorum nasıl alayım sıfır mı 2. el mi yurt dışındanmı mağazadanmı uzun zamandır teknolojiden uzağım yardım edermisiniz??

WebStyle

WebStyle

Üye
Sanal pazar ya da G.G üzerinden İphone 4 alabilirsiniz. Biraz daha para katıp 4S düşünülebilir. Ancak 4S düşünürseniz hemen hemen aynı fiyat aralığın da bence Galaxy S3 ü de inceleyin derim. Kesinlikle 2.el cihazlara bakmayın. 0 almanız da yarar var.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
mağazadan alsam ıphone 4 kaça gelir 1.500ü geçmemeli alacağım telefon ve ıphone düşünüyorum

xPaSHax

xPaSHax

Üye
ikinci el iphone 4 1100 tl telefoncularda temızlerı 4s ler ıse 1500 e kadar cıkıor temızlıgıne gore bılgıne

WebStyle

WebStyle

Üye
mağazadan alsam ıphone 4 kaça gelir 1.500ü geçmemeli alacağım telefon ve ıphone düşünüyorum

Sanalpazar üzerinden yurtdışından getirdilen 0 ürünler mevcut. Bende oradan aldım. Yaklaşık 2.5 aydır 4S kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorun problem olmadı. Bir tek garanti sıkıntısı olduğu için fiyatlar gayet makul düzeyde. Bence garantiye bu kadar takmamalıyız diye düşünüyorum. Herhangi bir teknoloji mğazasına gidip 2000 TL ye 4S alacağıma 1.500 TL ye sanalpazar üzerinden alırım 500 TL cebim de kalır. Ancak dün de dediğim gibi 4S düşünürseniz Galaxy S3'ü de bi inceleyin derim. İphone 4S de çok iyi bir cihaz ama teknoloji yi takip etmek bence her zaman iyidir. Bende bi aksilik olmazsa temmuz sonu Galaxy S3 alacağım.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Garantisiz ürünlerde(yurtdışından gelen) çıkan muhtelif sıkıntılar nelerdir acaba büyük sıkıntılara bir ton para vermeyeliim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt