PixelWolf
Üye
-
Konu Sahibi
-
pou ha? sadece pou ha?ya beyler bu kedi benim kardeşim geçen beleş kampanya olmadan oyunlara baktım 7-8 tane oyun hemen buldum bedava olunca düşünün siz kaç tane oynancak zaten 6.1.4 te performansı çok beğendim oyun var merak etmeyin arkadaş oyun beğenmiyo pou diye tutturmuş ondan ama doodle jump falan doğru tabi
Ben artistlik için almadım zaten.Bir gerçek daha var, IOS daki oyunlara daha çok önem veriyorlar, daha kaliteli oluyor bknz: Asphalt 7 , daha örnek çoktur. Ama normal tabi IOS ta %70-80 satın alıyordur. JB herkes yapmıyor. Androidde gir google yaz: ....apk diye. çıksın indir kur. Bitti =)
- - - Eklendi - - -
Bir de 25pp kullanıyorsanız itunes kullanmayacaksınız sorun yapmaz
- - - Eklendi - - -
Bir de önceden ıphoneun belki bir şekli vardı ama artık kalmadı bence herkesin elinde var. S4de aynı şekilde. Bizim fakir mahalle de bile gördüm :P Kullanıyorlar mı? Yok. Artislik olsun. Konuyla alakası yok ama: Telefonun kullanamadığın özellikleri gereksizdir. Bunun busu var diyip alıyorlar iyi de sen kullanıyon mu? yok :P
garantisinin bitmesini istemiyorumjb yap gec
Ben artistlik için almadım zaten.Hatta hava atmaya çalışanlara gıcık oluyorum.
Garantilik bisey olursa restore yaparsin biterpou ha? sadece pou ha?
- - - Eklendi - - -
Ben artistlik için almadım zaten.Hatta hava atmaya çalışanlara gıcık oluyorum.
- - - Eklendi - - -
garantisinin bitmesini istemiyorum
Appstore'un zengin icerigi oldugu tartismasiz.Bence alirsaniz 2. El iPhone alin
2. el alınca paralı olmuyo mu oyunlar-uygulamalarAppstore'un zengin icerigi oldugu tartismasiz.Bence alirsaniz 2. El iPhone alin
UYGULAMA VE OYUN DÜŞKÜNLERİ İÇİN ÖNEMLİ UYARI!
Appstore'den kredi kartıyla alışveriş yapma imkanınız varsa hemen alın.
Eğer hacklerseniz ve garantisinin bitmesine göz yumarsanız alın.
Hacklemeden bedava oyun-uygulama indirme imkanı sunan 25pp yüklerim olur biter derseniz ve (bende olduğu gibi) hata verirse programı silerim umursamam diyorsanız alın.
BENİM GİBİ garanti süresi dolmadan hacklemek istemeyen, kredi kartını kullanmak istemeyen, program hata verirse programı düzeltmek için uğraşamam diyorsanız, SAKIN ALMAYIN! HEMEN BAŞKA TELEFONLARA BAKIN! SAMSUNG, HTC GİBİ TELEFONLAR ALIN! AMA SAKIN IPHONE ALMAYIN! BENİM GİBİ İLK AYDA SIKILIRSINIZ!
NOT: Bedava uygulamaların çoğu şeyi sınırlı.
Örnek; Doodle Jump Free birkaç zıplayıştan sonra paralı olanı almanızı istiyor, video indirme programlarının bedava olanları sınırlı sayıda video indiriyor ve paralı olanı almanızı istiyor.
BU YÜZDEN IOS DEĞİL ANDROID!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?