aziztopcu
Üye
arkadaşlar 2 ay sonra iphone 5 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir siyah olanlar soyuluyo diyolar bide şuan iphone 5 in işletim sistemi nedir ve ios 7 gelse stabil çalışır mı iphone 5s eylül gibi çıkcak sanırım ama 3000 bin tl den aşağı olmaz
Yaklasik 7 aydir siyah iphone 5 kullaniyorum turkiyeden aldim vodofone den , bahsettigin ve cok sikayet edilen boya atmasi soz konusu degil bende dusurmedigin surece sert bir seyle vurmadigin surece boya atmasi olmaz , arazide calisiyosun sanirim diyelim ki beyaz aldin 5 ay gibi bi kullanimdan sonra senin aldigin beyazda deformeler olucaktir kilifsiz kullanmadigin surece ne renk alirsan al arazide yazik olur onu bil . Cebime siyah iphone yi koydum yaninda bozuk para anahtar varsa bi zaman sonra marka model ne olursa olsun aticaktir boyasi , vurunca volvo nun boyasi bile atiyor . Alirsin bi ince 0.3 mm lik kilif biseycik olmaz takma kafana . İos de kullansan android 4.2.2 de kullansan cepte net kullandiktan sonra hepside gun icinde bitiyor sana tavsiyem iphone 5 . 5s eylul de tanitilacak ulkemize gelmezi nerden baksan ocagi bulur karar senin