İphone alacağım.YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

İphone'un hangi modelini alayım?

• iphone 3G

Kullanılan: 0 0.0%
  • İphone 4G veya 4S

Kullanılan: 10 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
İphone alacağım.YARDIM!
Selam millet.
Bu zamana kadar hep Nokia kullandım ve Nokia taraftarı oldum fakat telefonda uygulama kullanmak konusunda oldukça bağımlı olan birisi olarak Nokia artık isteklerimi kesinlikle karşılayamaz oldu ve bu yüzden acilen bir 2. el iphone almayı düşünüyorum.
Yalnız yıllardır nokia kullandığım için iphone konusunda en ufak bir bilgi birikimim yok, nasıl oyun yüklenir, versiyonları nedir, nasıl yüklenir, jailbreak nedir falan filan.
Sizlerden birkaç soru cevaplamanızı istiyorum sadece.
Ben iphone 3G veya 3GS almayı düşünüyorum, aslında param ona yeteceği için sadece onları alabilecek durumdayım, pederden maddi destek yok bu konuda kendi biriktirdiklerimle alacağım çünkü :)
ama arkadaşlarım bana iphone 4 almam konusunda ısrar ediyor.Kafama taklıanlar şunlar:
1-) Ben bu telefonu sadece uygulamalarını kullanmak için alacağım ve nokia N97ile birlikte kullanacağım.Uygulamalar konusunda da şöyle bir sıkıntı var sanırım; belli bir vesiyondan sonrası 3Gye ve 3GS'e yüklenmiyor anladığım kadarıyla, yani oyun sayısı belli bir yerden sonra sınırlı olacak yeni çıkan oyunları yükleyemeyecek miyim?

2-) Biraz daha bekleyip iphone 4 almalı mıyım? Onu alınca da bu defa iphone 4 versiyonları vs kısıtlanır mı?

3-) Sadece uygulama için ve 2. el alacağımı tekrar belirterek soruyorum: iphone 3G veya 3GS mi alayım, iphone 4 mü?

4-) jailbreak, unlock gibi işlemler zor mu?

5-) sim unlock yapılmamış bir telefon alsam açtırtmadan kullanabilir, oyun vs yükleyebilir miyim??

en kısa zamanda cevap verirseniz çok sevinirim.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Biraz daha bekle İphone 4 al kardeş emininm ki kullandıktan sonra n97 yi satarsın :)

tavsiyem sim kilitsiz bir iphone al

jailbreak unlock kolay ancak en son sürüme yükseldiğinde çıkmasını bekliyorsun ?

sim unlock jailbreak yapılmamış bir telefon alırsan tabi kilitliyse aldığın telefon free olan yani beleş olan uygulamaları yükleyebilirsin o zmanda iphone değil ipod almış oluyorsun :)

lafın kısası sim kilitsiz ve iphone 4 al

• Beğen
Tepkiler: eraycoskun

bluee_06

Üye
3G kesinlikle alma . 2 yıl kadar kullandım ben . güncelleme yapıldıgında yani versiyonu v4.xx e getirdiğinde telefon aşırı kasıyor ne oyunun tadını alıyorsun ne uygulamaları nede telefonun tadını alıyorsun .
3Gs de alma derim oda yaklaşık 6-7 ay sonra tahminim tarih olacaktır apple yavaş yavaş desteğini kesiyor 3Gs den .
bn geçen hafta iPhone 4 aldım ve gayet memnunum çok seri ve hızlı ayrıca ios un en son güncellemesi 5.0.1 sürümüyle geldi güzel yenilikler var.
eğer 5.0.1 sürümüyle gelirse jailbreak yok ama 1 haftadan çıkacağı kesinleşti gibi bişey . tavsiyem iphone 4 ve ios 5.0.1 sürümü ;)

• Beğen
eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar teşekkürler, ben de 4 almayı düşünüyorum ama dediğim gibi kendi biriktirdiklerimle alacağım için biraz uzun sürecek gibi, iddaa falan oynuyorum sırf para çoğalsın diye ama o da tek maça gidiyor hep :D

alpay7541

alpay7541

Üye
Ben bu tür bir sorun yaşamadım. 3gs den memnunum

• Beğen
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Tabiki iPhone 4 çok iyidir ama parasını haketmez bence.3GS derim.iOS 5.0.1 güncellemesinden sonra hızı gerçekten harika oldu.

• Beğen
eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
son 2 yorum kafamı karıştırdı tabi, biraz daha bakalım farklı yorumlar gelirse ona göre hareket edicez artık

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
son 2 yorum kafamı karıştırdı tabi, biraz daha bakalım farklı yorumlar gelirse ona göre hareket edicez artık

Elinde şuan ne kadar bütçen var bize söylersen iPhone konusunda yardımcı oluruz :)

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 650 tl var, biriktirip arttırmaya çalışıyorum :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Yerinde olsam Android alırdım ama neyse.Bütçeni biraz daha arttır ve 0 3GS al.iPhone 4 kadar hızlı ve şuan en son güncellemeye sahip.1000 TL tutturursan iyi olacaktır.Tavsiyem birtane yılbaşı bileti çek bende çektim:ehe

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
aslında bir arkadaşımda galaxy s II var o da çok hoşuma gitti ama o da sanırım iphone 4 kadar pahalıdır.Oyunları falan da iphone ile aynı takip ediyorum siteden, işlemcisi falan daha hızlıymış arkadaşımın dediğine göre, şu an çok arada kalmış durumdayım, para olsa bile ne alıcam bilmiyorum

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
kardeşim iphone 3g al diyicem ama yavaş boşver onu iphone 4s al diyicem iphone 4'den pek bi farkı yok yni. bnce iphone 4 al yeter sana sanki akşama kdr oyun oynmycksın 1.400 GHZ işlemci seni kaldırır bnc

eraycoskun

eraycoskun

Üye
    Konu Sahibi
aldım zaten dostum teşekkür ederim 2.5 ay falan oldu iphone 4 aldım gayet memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt