iphone acilmiyor yardim

Sponsorlu Bağlantılar

yassose

Üye
    Konu Sahibi
iphone acilmiyor yardim
arkadaslar black 1 n le jailbreak yaptim snov ve cdyia yukledim telefonu acip kapadim bir daha acilmiyor restorede olmuyor lutfen yardim

angel2

Üye
teli usb vasıtasıyla pc ye bagla sonra black rain programını çalıştır olması lazım eger olmazzsa tali hiç çıkarma baglantısından itunesi aç telefonunu görmesi lazım itunes ama tanımaması gerek oradan restore yada upgarete et benimde başıma geldi teli yeni aldım aldıgım gün jailbreak yaptım genpada garantili 3gs 16gb açılmamıştı böyle bir gözümle açtım ama gene jailbreak yaptım kapamıyorum şimdi teli :)

yassose

Üye
    Konu Sahibi
restoreye basiyorum yarida baglanti kesildi diyor black n1 le yapiyorum acilmiyor acaba uptade yapsam olurmu

--------------- Ekleme ---------------

teli usb vasıtasıyla pc ye bagla sonra black rain programını çalıştır olması lazım eger olmazzsa tali hiç çıkarma baglantısından itunesi aç telefonunu görmesi lazım itunes ama tanımaması gerek oradan restore yada upgarete et benimde başıma geldi teli yeni aldım aldıgım gün jailbreak yaptım genpada garantili 3gs 16gb açılmamıştı böyle bir gözümle açtım ama gene jailbreak yaptım kapamıyorum şimdi teli :)

ilgin icin tesekur ederim tekrar restore yaptim oldu

angel2

Üye
ne demek ben teşekkür ederim

volpan

volpan

Üye
merhaba telefonumu fw yükselttim 3.1.3 e yurtdışından alınmıştı telefon ituneste kalmıştır bende jelbreak yapmaya çalıştım şimdi telefon hiç açılmıyor itunese bağladığımda telefonu görmüyor

--------------- Ekleme ---------------

lütefen yardım edermisiniz

adrenarinnn

Üye
supersin tesekkurler

turko9999

turko9999

Üye
merhaba bende blackra1n ile jb yaptım. fakat ipod kapanınca pc olmadan açılmıyor. ipodu pc siz açmanın yolu var mı

marda71

Üye
Arkadaşlar merhaba, benim ıphone 3g cihazım yurt dışından geldi. Kardeşime vermek için rehberini silmek üzere ayarlar bölümünden tüm veri ve bilgileri sıfırla seçeneğini seçtim. Bu işlemi yaptıktan sonra bir türlü cihazımı kullanamaz oldum. Tekrardan versiyon attım ama ekranda usb ve itunes resmi çıktı (no sım card installed, ınsert a valid sım with no pın lock to activite iphone) yazıyor. Lütfen bana yardımcı olun...

mavatar10

Üye
Arkadaşlar bendede iphone 3gs 16gb fakat restore yapıyorum %75'ni dolduruyor sonra bir hata veriyor.Lütfen yardım iphonumu açamıyorum

Üst Alt