iPhone 7 ve iPhone 6S yeni videoda yan yana

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 ve iPhone 6S yeni videoda yan yana
Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Apple, iPhone modelleri ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların karşısında en önemli üretici olurken, firmanın modelleri yine kendisi tarafından geliştirilen iOS işletim sistemi üzerinde çalışıyor.



Bu sene firma yeni modellerle karşımıza gelecek. Geçtiğimiz Mart ayında sürpriz bir etkinlik gerçekleştiren firma, iPhone SE adındaki yeni bir modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Bu yeni cihaz 4" ekran ile gelirken, iPhone 5S tasarımında ve iPhone 6S donanım özellikleri ile geldi.

Eylül ayında ise firma geleneksel etkinliği ile karşımıza gelecek ve 4.7" ekrana sahip iPhone 7 ve 5.5" ekrana sahip iPhone 7 Plus modellerinin gün yüzüne çıkacağı ifade ediliyor. Her iki cihaz da benzer donanım özelliklerine sahip olacak, ancak bazı farklı özelliklerle birbirinden ayrılacak.

http://www.maxicep.com/iste-iphone-7nin-kulakligi
İşte iPhone 7'nin kulaklığı
iPhone 7'nin nasıl bir tasarım ile sunulacağına dair bir çok görsel ve video şimdiye kadar gelirken, şimdi de yeni bir video daha ortaya çıktı. Bu yeni videoda iPhone 7 ve iPhone 6S akıllı telefon yan yana görülebiliyor. Çin'den gelen bu video da cihazın özellikleri anlatılırken, ne yazık ki Çince olduğunu da belirtelim.

iPhone 7 akıllı telefonun görsellerine baktığımızda son dönemde gelen iddialara paralel olduğunu da belirtelim. Arkada anten çizgilerinde düzenlemeye giden firmanın ayrıca altta 3.5mm kulaklık girişine de yer vermediği görülüyor. Bu da kısa süre önce ortaya çıkan Lightning bağlantısına sahip olan kulaklıklarla cihazın sunulacağı anlamına geliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iPhone 7 ve iPhone 6S yeni videoda yan yana
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Think different yazısını ironi olsun diye mi koydunuz :D

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt