iPhone 7 Plus, 256GB dahili veri kapasitesi ve çift arka kamera ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 Plus, 256GB dahili veri kapasitesi ve çift arka kamera ile geliyor
Apple'ın bu sene yeni iPhone 7 modelleri ilgi çekici özelliklerle sunulacak gibi görünüyor.



Apple, akıllı telefon pazarında ikinci sırada yer alırken, gözünü liderliğe çevirmiş durumda ve ilerleyen dönemde de bu hedefine ulaşabilir.



Ancak bunu ancak yeni modellerinin yardımı ile gerçekleştirebilir ve Mart ayında 4" ekrana sahip olan yeniiPhone SE akıllı telefon modelini sunan firma, Eylül ayında da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olarak iki yeni üst seviye modelini pazara sunması bekleniyor.

Apple'ın büyük ekranlı akıllısı iPhone 7 Plus hakkında bir çok kez iddialar geliyor ve bunlardan bir tanesi de Ocak ayında gelmişti ve yeni cihazın 256GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonunun da sunulacağı şeklindeydi.

Şimdi de Çin üzerinden Weibo'da bazı yeni görseller ve bilgiler ortaya çıktı. Twitter üzerinden de@Onleaks tarafından sunulan bu görsellerden bir tanesinde çift kamera modülü yer alıyor. Bu çift kamera modülünün iPhone 7 Plus'da kullanılacağı kaydediliyor.

Ayrıca bir süre önce Western Digital tarafından satın alına Sandisk tarafından üretilen NAND hafıza çipleri de görülebiliyor. İddialara göre iPhone 7 Plus 16GB, 64GB ve 256GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulabilir.

Ayrıca geçtiğimiz yeni nesil iPhone modelleri için gelen bir başka bilgi de hem iPhone 7'nin, hem de iPhone 7 Plus'ın OiS destekli kamera ile sunulacağı şeklindeydi.

Son bir ekleme olarak da daha önce iPhone modellerinde Sony kameralar yer alırken, Nisan ayında Japonya'da yaşanan deprem sonrasında Sony'nin tedarik sürecinin zarar gördüğü ve LG'nin kamera üreticisi olarak oyuna dahil olacağı bilgisi de gelmişti.
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
5000tl
 


Üst Alt