FK5896 Üye DarkredBlue61' Alıntı: Zamanla Olur Arkadaşlar MErak Etmeyin Yada İlk Partide Sorun Olabilir Genişletmek için tıkla ... benimki gold olduğundan, sorun yok
DarkredBlue61' Alıntı: Zamanla Olur Arkadaşlar MErak Etmeyin Yada İlk Partide Sorun Olabilir Genişletmek için tıkla ... benimki gold olduğundan, sorun yok
SeçilmişArda Üye DarkredBlue61' Alıntı: Piyasaya çıkalı sayılı zaman olmasına rağmen özellikle siyah apple 7 lerde kasadaki boyanın atmasından şikayetçi olan bir hayli kullanıcı var.koruyucu ile kullanmalarına rağmen renk atması gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla ... Bilerek çizmişler herhalde bana çok gerçek gibi görünmedi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DarkredBlue61' Alıntı: Piyasaya çıkalı sayılı zaman olmasına rağmen özellikle siyah apple 7 lerde kasadaki boyanın atmasından şikayetçi olan bir hayli kullanıcı var.koruyucu ile kullanmalarına rağmen renk atması gerçekleşiyor. Genişletmek için tıkla ... Bilerek çizmişler herhalde bana çok gerçek gibi görünmedi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DarkredBlue61 Üye Konu Sahibi SeçilmişArda' Alıntı: Bilerek çizmişler herhalde bana çok gerçek gibi görünmedi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Belli Olmaz Bence
SeçilmişArda' Alıntı: Bilerek çizmişler herhalde bana çok gerçek gibi görünmedi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Belli Olmaz Bence