iPhone 7 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 7 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı
Apple’ın yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 7 gelecek sene sonbaharda duyurulacak.


Apple, teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden bir tanesi ve bir çok farklı segmentte cihazlar sunan firma, özellikle de iPhone adındaki akıllı telefon modelleri ile büyük başarı kazanıyor. Firma, Eylül ayında son modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ı duyurmuştu ve bu modeller Türkiye dahil bir çok ülkede satışa sunulmuş durumda.



Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri ilk hafta sonunda 13 milyon satarken, her dönemde firma yine yüksek satış rakamlarına ulaşıyor ve gelecek sene de büyük ihtimalle yine Eylül ayında bu sefer de iPhone 7 modelleri ile karşımıza gelecek.

iPhone 7, firmanın stratejisine bakarak önceki modellere göre daha farklı bir tasarım ile gelecek ve Trendforce adındaki araştırma şirketi üzerinden gelen bilgilere göre de firma hem 3GB sistem belleği içerecek ve hem de suya karşı dayanıklı tasarım içerecek.

Bilindiği üzere Apple, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’da 2GB sistem belleğine yer vermişti ve firma şu ana kadar iPhone modellerini de suya dayanıklı olarak sunmuş değil. Her ne kadar sistem belleği yükseltmesi mantıklı gelse de suya dayanıklılık yönünde Apple’ın cihazlarını tasarlayacağı şeklinde bir bilgi henüz bulunmamakta.

Suya dayanıklılık genellikle Sony gibi Japonya kökenli firmalar tarafından kullanılıyor ve Samsung, Galaxy S5 modelini suya dayanıklı olarak sunmuş ancak bu sene sunulan Galaxy S6 ve diğer modellerinde ise böyle bir tasarıma ise yer vermemişti.

Ayrıca gelecek sene Apple’ın yeni bir 4 inç ekrana sahip iPhone modeli de sunabileceği yönünde farklı kaynaklardan bilgiler geliyor. İddialara göre bu yeni akıllı telefon iPhone 5S tabanlı olarak gelecek.

iPhone 7 hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı - MaxiCep
 


Emre

Üye
1GB yıllardır kullanan firma hemen 3GB ram kullanacak :kop:
 

Emre

Üye
Tamam.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
insanlar artık donanım istiyor günümüzde 4-5gb ram olan cihazlar varken ayfon hala 1gb olunca ister istemez rahatsız oluyorlar
 


Üst Alt