FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
öneriniz için teşekkürler. benim için dediğim gibi 2-3 yıl oyunları kasmadan açsın, genel olarak takılmasın yeter. iphone 6s plustan yana gönlüm ama ilerde yavaşlatırlarsa hiç iyi olmaz benim için. zaten 6s plus batarya olarakta daha iyi. ve en azından jack girişi var6S Plus 2-3 yıl değil 4-5 yıl daha götürür görünen o dur ki
iPhone 7 de 2-3 yıl değil en aşağı 5 yıl.
Bence eğer 7 almak gibi bir durum varsa o alınması çok çok daha mantıklı olacaktır.
abimde 5s var ios 10 yükledikten sonra yavaşlamalar oldu dedi. ama son güncellemeleri yaptı mı bilmiyorum. eğer 6s plus o kadar idare edebilecekse 7 ye hiç gerek yokTakılmaları şu an iPhone 5 bile yapmıyor emin olşarj önemli ise Plus modellerini tavsiye ederim. 6s Plus seni 3-4 sene kasmadan rahat götürür. Hem fiyatları da biraz düşer yakında. Ama fiyat sorun değil diyorsan 7 Plus tavsiye ederim. Uzun vadeli olarak rahat edersin. Hem jack hem de şarj girişi için aksesuarlar çıkmaya başladı bile. Kablosuz kulaklıktan ucuz olanlar olacaktır mutlaka. Jack işini de bu şekilde çözebilirsiniz
Hocam takılmalar konusunda endişen varsa video karşılaştırmalar var. Onları izlersen biraz fikir sahibi olabilirsin.abimde 5s var ios 10 yükledikten sonra yavaşlamalar oldu dedi. ama son güncellemeleri yaptı mı bilmiyorum. eğer 6s plus o kadar idare edebilecekse 7 ye hiç gerek yok
Hocam takılmalar konusunda endişen varsa video karşılaştırmalar var. Onları izlersen biraz fikir sahibi olabilirsin.
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. artık duruma göre hareket ederim. iphone 7 plus 128 gb almak isterdim ama o kadar param çıkacağını sanmıyorum büyük ihtimal 6s plus alıcam pil konusunda sıkıntı yaşamamak için.5s kullanıyorum ios10 var kaymak gibi takılma yok 3. Güncellemesini aldı 6s plus da seni en az 3 sene götürür . Ama imkanın varsa 7 plus öneririm bende jak sorun etme aparatlar çıkıyor illaki sana uygun bir aparat bulursun
şu bedel iadesini alayımda o zaman daha iyi karar verebilirim hocam. birde bu aralar iphone 7 patlama haberleri yaygınlaşıyor biraz tedirginim.Apple güncelleme leri bile yeni modele yapıyor hocam bence al 7 yi son güncellemelere bakıyorum 7 için iyileştirme yapılmış
telefon elimden düşmüyor kolay kolay oyun delisiyim6s sana istediğin zamanadan daha fazla süre gider emin olabilirsin
İnternet whatsapp sosyal medya sms gibi şeyleri günlük olarak normal şekilde kullandığım zaman 1 gün rahat çıkarıyor üstüne apple watch kullanıyorum bluetooth sürekli açık o şekilde bile rahat bir gün gidiyor.
Sanırım telefonunu en az 3 yılda bir değiştiriyorsun o zamana kadar destek kesilmez hatta değiştirdiğin zaman bile devam eder
Eğer yoğun kullanıcı isen muhtemelen tüm model telefonlar sana aşağı yukarı aynı saat sürede sana dayanacaktır
Plus almanı tavsiye ederim ben Note 4'ten 7 ye geçtim memnunum ekran küçük olduğu için bunu tercih ettim.
2-3 aya 3600 lere düşeneceğini sanmıyorum. düşerse alırım7 de yeter sana 6s plus da yeter ama bence 7 alacaksan biraz daha sabredip 7 plus almanı öneririm ekran küçültmemiş olursun rahat edersin. Ben alalı 1,5 hafta oldu çok memnunum
32 gb mümkün değil yetmez bana şuanki telefonumun hafızası 64 gb o bile dolmak üzere birde ios yavaşlayan bir sistem olmadığı için format atmayacağımdan bir sürü uygulama ve dosyalar birikir 128 anca kurtarır beni [emoji1]Benim cebime sığıyor 1-2 pantolonumda otururken sıkıntı oluyo onda da çıkarıyorum cebimdenşuanda 7 plus 32 gb peşin fiyatı 3700 küsür Turkcell de gördüm taksitli 4000 lirayı buluyo
O zaman size başka bir yol bulmak lazım hocam32 gb mümkün değil yetmez bana şuanki telefonumun hafızası 64 gb o bile dolmak üzere birde ios yavaşlayan bir sistem olmadığı için format atmayacağımdan bir sürü uygulama ve dosyalar birikir 128 anca kurtarır beni [emoji1]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?