Yardım iphone 6s

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetgio

Üye
    Konu Sahibi
iphone 6s
samsung kullanicisiyim iphone 6s 16gb almayi dusunuyorum hafiza problemi olurmu? birde telefon ilk ciktiginda bi kac sikintisi varmis guncellemerle duzeltildimi onlar

cici60

cici60

Üye
6s kullanıyorum bi problemi yoktur. almanı tavsiye ederim. 16gb kullanıyorum fotoğrafları devam pc atıyorum hafızası dolmuyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
16 GB Telefon Kullanan Varmı Hala Da 16 GB Kullanacaksın? Hafıza Kartı Takılsa Belki Hani Hak Vereyim Sana Ama

cici60

cici60

Üye
6s kullanıyorum bi problemi yoktur. almanı tavsiye ederim. 16gb kullanıyorum fotoğrafları devam pc atıyorum hafızası dolmuyor
16 GB Telefon Kullanan Varmı Hala Da 16 GB Kullanacaksın? Hafıza Kartı Takılsa Belki Hani Hak Vereyim Sana Ama
400 500tl fiyat oynuyor parası olan 64gb alır

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

400 500tl fiyat oynuyor parası olan 64gb alır
Ben 16 Depo Var Depoyu Hiç Kullanmıyorum 128 GB Micro SD ile Kullanıyorum 60 GBsi Boş Şu Anda Yani 2 DK 4K Video Çeksen Fhd Video Çeksen Dolacak Hiçmi Uygulama Kullanmıyorsunuz? Bi Ashalt İndirsen 2 Gb Zaten Kaç GB Boş Geliyor Sizede 16 GB Alıyorsunuz :allalla:

cici60

cici60

Üye
Ben 16 Depo Var Depoyu Hiç Kullanmıyorum 128 GB Micro SD ile Kullanıyorum 60 GBsi Boş Şu Anda Yani 2 DK 4K Video Çeksen Fhd Video Çeksen Dolacak Hiçmi Uygulama Kullanmıyorsunuz? Bi Ashalt İndirsen 2 Gb Zaten Kaç GB Boş Geliyor Sizede 16 GB Alıyorsunuz :allalla:
4k video cekip neyapacan sinema mı çekecen?
Gereksiz kullanmadığm hiç bişey yok 40 tane uygulama kurulu ve de yeterli.
Ayrıca telefondan anlamıyosun sanırım iphone hiç bir cihazına hafıza kartı takılmıyor. hafızası yüksek ıphonelar yani 16 ile 128 gb arasında 1000tl fiyat farkı var :)

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu

mehmetgio

Üye
    Konu Sahibi
reset sorunu ve pil sorunu varmis duzeldi mi onlar birde surekli telefonda takilan biriyim iphone 6s te ortalama sarj kac saat gider

cici60

cici60

Üye
reset sorunu ve pil sorunu varmis duzeldi mi onlar birde surekli telefonda takilan biriyim iphone 6s te ortalama sarj kac saat gider

%100 şarjda tassaruf modunu açtm böyle :)
reset fln atmadı 4 aydır kullanıyorum en ufak sıkıntıyok

mehmetgio

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bide hafizanin ekran resmini atabilirmisin

mehmetgio

Üye
    Konu Sahibi
hafizada cok terettut ediyorum.bide toplam kac uygulama var zahmet oluyor kusura bkma

cici60

cici60

Üye
hafizada cok terettut ediyorum.bide toplam kac uygulama var zahmet oluyor kusura bkma
saydım 55 uygulma varmış. fotoğrafları pc yedeklersen yada icloud uygulması var otmak oraya yedeklersen hiç yer sıkıntısı çekmezsin

mehmetgio

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir tesekkur ederim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4k video cekip neyapacan sinema mı çekecen?
Gereksiz kullanmadığm hiç bişey yok 40 tane uygulama kurulu ve de yeterli.
Ayrıca telefondan anlamıyosun sanırım iphone hiç bir cihazına hafıza kartı takılmıyor. hafızası yüksek ıphonelar yani 16 ile 128 gb arasında 1000tl fiyat farkı var :)
Hayatında Hiç 1 Ayda 16.000 Resim Çektinmi? Cevabın Hayırsa O Zaman Depolama Alanının Önemini Benim İçin Anlayamazsın Kaldıkı Çektiğim Fhd Videolardan Bahsetmiyorum

seco_can_can

seco_can_can

Üye
arkadaş şu forumlarda bir tane normal sıradan bi vatandaş görmedim çok samimi söylüyorum ayda okadar resim çekiyosan telefonla işin ne git 3310 al bide profesiyonel bi kamera olsun bitsin bu neyin fantazisi ....

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve cici60
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
64 ideal ama 16 da kullanılır. 32 64 diye gitse daha iyi olacak :)

FK5896

FK5896

Üye
bana 32 yetmedi 32 gb sd kart aldım oyunu müziği seviyosan ki bu telefonda bunun için alınır 32 yada 64 lük al bence..

romedon

romedon

Üye
64 kullanıyorum pek bişi yüklemedim fotoğraf filan vs vs 25 gb si doldu bile

suatiletisim

Üye
Arkadaşım Iphone modellerini 6g de dahil olmak üzere artık satın almayın. Dememdeki sebep şu. Iphone çok güzel bir tuzak hazırladı kullanıcılarına o da şu artık Iphonelar tamir edilemeyecek. Çünkü değiştirilen bazı parçalarda ID eşleşmesi uygulamasına gitti ve telefonları arızalananlar üste para verip değiştirmek zorunda bırakılacaklar. 3000tl para verip aldığınız cihazlar 100-150tllik touchpad değişimi yüzünden program atılamaz oluyor ve servise gittiğinde üste 1200-1500tl ver yenisini verelim diyecekler. Uyarmak bir telefon tamircisi olarak benim görevim. Karar elbetteki sizin.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş oyle bişi vardıda dava açtılar kaybettı kaldırdı o politikayı dıe bılıom yoksa bnm ekranla kasa deişcek dğiştiremicemmı şimdi

Takipçi Satın Al

Üst Alt