400 500tl fiyat oynuyor parası olan 64gb alır16 GB Telefon Kullanan Varmı Hala Da 16 GB Kullanacaksın? Hafıza Kartı Takılsa Belki Hani Hak Vereyim Sana Ama
Ben 16 Depo Var Depoyu Hiç Kullanmıyorum 128 GB Micro SD ile Kullanıyorum 60 GBsi Boş Şu Anda Yani 2 DK 4K Video Çeksen Fhd Video Çeksen Dolacak Hiçmi Uygulama Kullanmıyorsunuz? Bi Ashalt İndirsen 2 Gb Zaten Kaç GB Boş Geliyor Sizede 16 GB Alıyorsunuz6s kullanıyorum bi problemi yoktur. almanı tavsiye ederim. 16gb kullanıyorum fotoğrafları devam pc atıyorum hafızası dolmuyor
400 500tl fiyat oynuyor parası olan 64gb alır

4k video cekip neyapacan sinema mı çekecen?Ben 16 Depo Var Depoyu Hiç Kullanmıyorum 128 GB Micro SD ile Kullanıyorum 60 GBsi Boş Şu Anda Yani 2 DK 4K Video Çeksen Fhd Video Çeksen Dolacak Hiçmi Uygulama Kullanmıyorsunuz? Bi Ashalt İndirsen 2 Gb Zaten Kaç GB Boş Geliyor Sizede 16 GB Alıyorsunuz![]()

reset sorunu ve pil sorunu varmis duzeldi mi onlar birde surekli telefonda takilan biriyim iphone 6s te ortalama sarj kac saat gider

kardesim bide hafizanin ekran resmini atabilirmisin
saydım 55 uygulma varmış. fotoğrafları pc yedeklersen yada icloud uygulması var otmak oraya yedeklersen hiç yer sıkıntısı çekmezsinhafizada cok terettut ediyorum.bide toplam kac uygulama var zahmet oluyor kusura bkma
Hayatında Hiç 1 Ayda 16.000 Resim Çektinmi? Cevabın Hayırsa O Zaman Depolama Alanının Önemini Benim İçin Anlayamazsın Kaldıkı Çektiğim Fhd Videolardan Bahsetmiyorum4k video cekip neyapacan sinema mı çekecen?
Gereksiz kullanmadığm hiç bişey yok 40 tane uygulama kurulu ve de yeterli.
Ayrıca telefondan anlamıyosun sanırım iphone hiç bir cihazına hafıza kartı takılmıyor. hafızası yüksek ıphonelar yani 16 ile 128 gb arasında 1000tl fiyat farkı var![]()