3310 :bira:
MaxipmaN Üye Konu Sahibi iPhone 6s vs Nokia 3310 Hız Testi 3310 Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
MaxipmaN Üye Konu Sahibi DarkredBlue61' Alıntı: İzlemiştim Genişletmek için tıkla ... ben göremedim ama daha önce açıldıysa ihbar edin
DarkredBlue61' Alıntı: İzlemiştim Genişletmek için tıkla ... ben göremedim ama daha önce açıldıysa ihbar edin
BLasTeaR Üye MaxipmaN' Alıntı: ben göremedim ama daha önce açıldıysa ihbar edin Genişletmek için tıkla ... izlediyse illa burada izledi anlamına gelmez ki
MaxipmaN' Alıntı: ben göremedim ama daha önce açıldıysa ihbar edin Genişletmek için tıkla ... izlediyse illa burada izledi anlamına gelmez ki
DarkredBlue61 Üye MaxipmaN' Alıntı: ben göremedim ama daha önce açıldıysa ihbar edin Genişletmek için tıkla ... Daha Önceden Başka Yerde İzlemiştim
MaxipmaN' Alıntı: ben göremedim ama daha önce açıldıysa ihbar edin Genişletmek için tıkla ... Daha Önceden Başka Yerde İzlemiştim
Aybin.Kilic Üye Her akıllı telefon bir gün NOKİA 3310 ile tanışacak. O zaman kaçılmaz sondan kurtuluşu olmayacaktır. İmza : Aybin.Kilic
Her akıllı telefon bir gün NOKİA 3310 ile tanışacak. O zaman kaçılmaz sondan kurtuluşu olmayacaktır. İmza : Aybin.Kilic