Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
iOS çok mu ram istiyor [emoji50] [emoji50]Apple da tabi baktı iOS çok ram istiyor artık donanım'ı arttırıyor. 1 gb ram 3 milyar iken 2gb ram'i düşünmek istemiyorum.
Alakası bile yok. iOS, Android değil 1 GB yeterde artar bile.Apple da tabi baktı iOS çok ram istiyor artık donanım'ı arttırıyor. 1 gb ram 3 milyar iken 2gb ram'i düşünmek istemiyorum.
Hadi ya? Biz yalan söylüyoz sanki peahh gözlerimle gördüm senin demenle olmuyorAlakası bile yok. iOS, Android değil 1 GB yeterde artar bile.
Ram istiyorum mu dedi cihaz [emoji23] [emoji23]Hadi ya? Biz yalan söylüyoz sanki peahh gözlerimle gördüm senin demenle olmuyor
Eski cihazları söylüyorsan o Apple'ın suçu. iOS6 ile uçan cihaz şimdi kasım kasım kasılıyor, neden? Bi Steve Jobs değiller çünkü. Büyük ekran çıkardılar neden? Tüm firmalar giriş seviyesinde bile büyük ekran kullanıyor millet Apple'a baskı yapıyor diye. Hiçbirinin normal bi sebebi yok.Hadi ya? Biz yalan söylüyoz sanki peahh gözlerimle gördüm senin demenle olmuyor
Hemde nasılll...Ram istiyorum mu dedi cihaz [emoji23] [emoji23]
iOS kullanan bunu bilir zateniOS Ve Android kullanan biri olarak sadece şunu söyleyim. Apple'ın Ram arttırma olayı sistemin Ram ihtiyacından değil, sistemin iOS 9 ve sonrasına dönük büyük yeniliklerin olduğunu defalarca açıkladı. 32 GB depolama alanına sahip iOS iPad mini cihazımda bazen gizli çalışan Ram mi var diye düşünmeden edemiyorum. Örnek olarak belirtmek isterim
iPhone 10 çıksada iphone 6 alsak6s gelsin de alak
iPhone 6+iOS kullanan bunu bilir zaten
o zaman ram istiyor diye düşünmen beni şaşırttı açıkcası. 1 gb ram ile bilgisayar gibi ram koyan markaları alt eden bir sistem sonuçta. Ben fazladan ram'e ihtiyaç duymadım hiçiPhone 6+
iPad 2 ikisinide kullanıyorum gayet iyi bilirim. Sende bunu bil.
bence gerekli birşey hocam air 2 de denedi ve gereksiz diye sürekli 1 gb almakta boş bence ios 9 la birçok yenilik gelecek diyor apple ne olduğ mechul ama elbet ram ihtiyacı olacakİos gibi bi işletim sistemine 2gb ram koymak bence çok gereksiz.
Eğer dediğiniz gibi olursa, ios 9 da birçok yenilik geldi diyelim ve iphoneda 2 gb ramler kullanılmaya başladı. Ozaman iphone 6 ve 5-5s gibi cihazlar nolucak? Hepsi çöp olucak. 2 gb vermezler.bence gerekli birşey hocam air 2 de denedi ve gereksiz diye sürekli 1 gb almakta boş bence ios 9 la birçok yenilik gelecek diyor apple ne olduğ mechul ama elbet ram ihtiyacı olacak
Bir yerden gelişmeleri lazım ama.Eğer dediğiniz gibi olursa, ios 9 da birçok yenilik geldi diyelim ve iphoneda 2 gb ramler kullanılmaya başladı. Ozaman iphone 6 ve 5-5s gibi cihazlar nolucak? Hepsi çöp olucak. 2 gb vermezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?