iPhone 6s Plus batarya testinde göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 6s Plus batarya testinde göründü
Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 6S Plus modeli batarya testinde göründü.


Bu ay Apple ve Google cephesi için bir hayli hareketli geçti. Apple 9 Eylül’de düzenlediği görkemli etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtırken, Google’da 29 Eylül’de yeni ürünlerini tanıttı.



Apple tanıtım esnasında yeni iPhone modelleri hakkında da bir takım bilgi paylaşımında bulundu. Apple yaptığı açıklamada cihazların bataryasını, sistem belleğini ve ekran çözünürlüğünü belirtmemişti. Bu konularla ilgili bilgiler daha sonra gelmeye başladı. Daha önce gelen haberlerde iPhone 6S’in 1715mAh, iPhone 6S Plus modelinin de 2915mAh batarya kapasitesine sahip olduğu belirtilmişti. Bir önceki modellere göre daha düşük kapasite de olan yeni iPhone’ların kullanım süresinin aynı olduğu açıklandı. Düşük batarya ya sahip olmasına karşın bir önceki modellerle aynı kullanım süresine sahip olmasındaki en büyük neden olarak ta, yeni iPhone modellerinde kullanılan az enerji tüketimi gerçekleştiren Apple A9 işlemciden kaynaklandığı vurgulandı. Apple’ın büyük ekrana sahip yeni amiral gemisi iPhone 6S Plus modeli bu ez bir batarya testinde karşımıza geldi.



iOS 9 ve Apple A9 işlemcisi sayesinde daha az enerji tüketen yeni iPhone modellerinin rakiplerine göre nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu idi. Gelen batarya testinde tüm bu meraklar biraz giderilmiş oldu. Batarya testinde iPhone 6S Plus’ın Galaxy Note 5’in gerisinde kaldığını görüyoruz. Ama aradaki bu fark saniyelerle ifade edilecek cinsten. Daha az bir batarya kapasitesine sahip olmasına karşın iPhone 6S Plus, birçok amiral gemisini geride bırakmayı başardı ve Galaxy Note 5 ile de hemen hemen aynı performansa sahip. Şarj olma süresinde ise iPhone 6S Plus akıllı telefon birçok akıllı telefon modelinin gerisinde kaldığını görüyoruz.




http://www.maxicep.com/pc-donanim/iphone-6s-plus-batarya-testinde-gorundu-h207259.html
 

Benzer Konular



Üst Alt