iPhone 6S ön siparişlerin 11 Eylül’de başlayacağı Fransız cep telefonu operatörü üzerinden doğruland

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 6S ön siparişlerin 11 Eylül’de başlayacağı Fransız cep telefonu operatörü üzerinden doğruland
Bakalım bu sefer 2gb ram olacak mı :hmmm

Apple’ın yeni iPhone modelleri, gelecek ay içerisinde resmi olarak duyurulup, kısa sürede de satışa sunulacak…


Her sene Eylül ayında düzenlediği etkinlikle yeni akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkartan Apple, iddialara göre yine Eylül ayında bu sefer iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki yeni akıllı telefon modellerinin duyurusunu gerçekleştirecek.



Henüz etkinlikle ilgili olarak Apple cephesinden resmi bilgi gelmezken, bu yeni cihazların tanıtılacağı, ön siparişe sunulacağı ve satışa çıkacağı tarihlerle ilgili olarak da farklı kaynaklardan iddialar gelmekte.

Şimdi de Fransa üzerinden yeni haber gelirken, Fransız operatörünün 11 Eylül tarihinde Apple’ın iPhone modellerini ön siparişe sunacağı yönünde bir görsel ortaya çıktı. Ayrıca kaynak cihazın dağıtımlarının ise 18 Eylül tarihinde başlayacağını da belirtmekte.

Bu durumda bir süredir bir çok kaynak tarafından dile getirilen 9 Eylül etkinlik tarihinin doğru olduğunu söyleyebiliriz. Bizzat Tim Cook tarafından bu etkinlikte yeni modeller gün yüzüne çıkabilir.

Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri, tasarım olarak önceki modellere benzer olarak gelecek ancak donanım yönünden farklılıklar içerecek. Apple’ın yeni nesil 64-bit A9 yonga setinden güç alacak olan modeller ayrıca 2GB sistem belleği içerecek. Arka yüzde de 12MP çözünürlükte kamera bulunacak. İşletim sisteminin ise iOS 9 olacağını söyleyebiliriz.


http://www.maxicep.com/cep-telefonl...u-operatoru-uzerinden-dogrulandi-h203560.html
 


Üst Alt