Öneri iPhone 6'ım yamuluyor

Konu Sahibi
iPhone 6'ım yamuluyor
arkadaşlar merhaba 2 hafta oldu Turkcell çıkışlı bir iPhone 6 aldım ve ses kısma tuşunun oradan yukarıya doğru ufak bir Eğim oluştu araştırma Yaptım kimi geriye yenisi veriliyor kimisi verilmiyor diyor sizce ne yapmalıyım yollamalımıyım garantiye başından böyle bir şey geçen biri varsa yardımcı olur mu

Yeni çıkan iphone larda genel bir sorun bükülme istersen garantiye yolla

Konu Sahibi
Garanti değişim yapar mı direk zorlu ya gitmeyi düşünüyorum

alical33

Üye
plus a bükülüyor diyorlar da 6 nasıl büküldü çok şaşırdım arka cebine falan mı koydun naptın

Konu Sahibi
Hayır cebim arka cebime koymadım hiç ama ön cepte oldu hep sadece köşeleri kaplayan sert bir kapak kullanıyorum hani Buda yamulma ihtimalini çok çok azaltıyor ama nedense yamuldu

alical33

Üye
ben 6 plus yan cebimde falan hiç bişey olmadı ilginç sen apple store a başvur bence

Konu Sahibi

Çok belirgin olmasa da fotoğrafı çekememe Yüzünden eserim bu

Garantiye götür değişim yaparlar. Bendede ip6 var. Silikon kılıf kullanıyorum yamuk falan görmedim daha

Direk Zorlu'ya götürün bence değişim yapsınlar

Konu Sahibi
Randevu aldım zaten pazartesi günü bakalım ne olacak o bilgi isteyen arkadaş da buradan haber veririm pazartesi aksamı

KayraBey

Üye
Telefon bükülmesi nedir yahu? 3bin lira ver yamulsun.

Tepkiler: -Emre, Kontrol ve BRKTNL
    Konu Sahibi
İşte bende onu anlamıyorum ne Saçma bir şey bu kabul etmezlerse tüketici haklarına baş vuracağım

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Garantiye ver. Ya da iyi bir kap al

sLeepLe

Üye
Kabul etmezler diye bir şey yok apple değişim yapar Kullanıcı hatası değil sonuçta onarıp gönderir dicem onarılır mı bilemedim büyük ihtimal değişim olacak

Tepkiler: iphonedoocu